Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Τραπέζι απο τον Γιώργο Ντάμτσιο στον Αιγινιακό

 Του Γιώργου Καρανικόλα

Την σκυτάλη στα... τραπέζια του Αιγινιακού πήρε ο τεχνικός κ. Γιώργος Ντάμτσιος , ο οποίος μαζί με τον συνεταίρο του κ. Τσαλαμπούνη Γιώργο παρέθεσαν δείπνο στους Διοικούντες και τους ποδοσφαιριστές στο FAST FOOD " STREET FOOD που , διατηρούν  στη γειτονική Μελίκη .

Για τον λόγο αυτό το Δ.Σ. του συλλόγου. Τους ευχαριστούν θερμά και τους εύχονται καλές δουλειές . Να σημειώσουμε ότι ήταν το τέταρτο τραπέζι της Αιγινιώτικης ομαδας μέσα στο 2022 , ενδεικτικό του άριστου κλίματος που , επικρατεί στο Αιγίνιο . 

Επικράτησε ζεστή ατμόσφαιρα , αφού ο Αιγινιακός προελαύνει στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας . 

Εκ μέρους της Διοίκησης ο Γιώργος Καρανικόλας ευχαρίστησε τόσο τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού για το τραπέζι , όσο και τους παίκτες για την εξαιρετική πορεία της ομάδας , ενώ ζήτησε ανάλογη συνέχεια, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του Αιγινιακού.

Στο τελευταίο ματς οι Αιγινιώτες με " σβησμένες " μηχανές φιλοδωρησαν με πέντε γκολ τον Νέο Παμβρυακό Ενώτην επόμενη 18η αγωνιστική θα υποδεχτούν στο " Γιάννης Παραλυκίδης " τον Ορφέα Φωτεινών , με μοναδικό σκοπό να διευρύνουν το σερί των επιτυχιών τους .Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου