Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

ΠΙΕΡΙΚΟΣ είχαν όλοι ψυχή ΜΕΤΑΛΛΟ, παλικαρίσια και με ανατροπή ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ επικράτησε με 3-2 στην Κατερίνη.


 Γράφει ο Βασίλης Τσακιρίδης

Συγχαρητήρια για το ψυχικό σθένος που επιδείξατε μέσα στην έδρα μας μελανόλευκα παλικάρια…

Με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην έδρα του μετά από ανατροπή σε ένα ματς θρίλερ επικράτησε ο άρχοντας του Βορρά ο μελανόλευκος ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας στην Κατερίνη επί του Απόλλωνα Λάρισας. Μεταμορφωμένοςμετά από τους τραυματισμούς που είχε και καλά διαβασμένος για τον αντίπαλο και το παιχνίδι παρουσιάστηκε ο μαχητικός ΠΙΕΡΙΚΟΣ στην Κατερίνη.Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας, στο προπονητικό επιτελείο, στο τεχνικό επιτελείο,στη δημοτική αρχή, στη διοίκηση, στους φιλάθλους, φίλουςπου βρέθηκαν στις εξέδρες του Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης και παρότρυναν συνεχώς τους ποδοσφαιριστές μας να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. 

Συγχαρητήρια για το ποδοσφαιρικό πρόσωπο κι ανάστημα που επιδείξατε στην έδρα μας και σας απόλαυσαν όλοι οι Πιεριείς.

Σταθήκατε όλοι παλικάριαμε ψυχή μέταλλο μέχρι και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Η απόδοσή σας στο συγκεκριμένο παιχνίδι αποδεικνύει περίτρανα ότι είχατε κατάθεση ψυχής και πίστης για το αποτέλεσμα, καθώς αποδείξατε τα τεράστια αποθέματα ψυχικών δυνάμεων που είχατε ώστε να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα αφού δείχνετε με τον καλύτερο τρόπο ότι πάντα κάνετε το καλύτερο υπερβαίνοντας τις δυνάμεις σας για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας και οικογένειας.

Με επιμονή κι αποφασιστικότητα καταφέρατε κάτι που στην εξέλιξη του  παιχνιδιού φαινόταν δύσκολο κι ακατόρθωτο, αλλά στη συνέχεια με την αγωνιστικότητά σας το καταφέρατε.

Μεταδώσατε ότι «η περηφάνια και η αξιοπρέπεια έχουν νόημα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μόνο μέσα σ΄ αυτόν».

Ευχόμαστε στην ομάδα μας επιτυχίες στα επόμενα παιχνίδια, τιμώντας τη λαμπρή ιστορία της.

Σας ευχαριστούμε για τα υπέροχα μελανόλευκασυναισθήματα που μας χαρίσατε κι ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στην μελανόλευκη οικογένειά μας.

Ραντεβού στο επόμενο παιχνίδι στο γήπεδό μας, για μια νέα ανοδική πορεία της ομάδας μας, γιατί αυτή η ομάδα συνεχίζει να έχει παρόν και μέλλον. Όλοι, φίλοι στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης.

Με μελανόλευκη αγάπη κι εκτίμηση

Βασίλης Τσακιρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου