Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο για το Δία και ήττα με 3-1 από τον Θερμαϊκό Κορινού

Σε ένα ματς στο οποίο πλήρωσε όλα του τα λάθη στο δεύτερο μέρος, ο Δίας Δίου … έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του στον Κορινό, καθώς υπέστη την ήττα με 3-1 από τον Θερμαϊκό σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο η ομάδα μας το ήλεγχε απόλυτα στο πρώτο 45λεπτο όπου ήταν κατά κράτος ανώτερη από τον αντίπαλό της, ήταν μπροστά στο σκορ από το 2ο κιόλας λεπτό και όλα έμοιαζανευνοϊκά για εκείνη. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δίας … έχυσε την καρδάρα με το γάλα δεχόμενος τρία τέρματα και χωρίς να αξιοποιήσει εκείνος τις ευκαιρίες του με αποτέλεσμα να υποστεί μία σκληρή ήττα, την πέμπτη του στους τελευταίους επτά αγώνες πρωταθλήματος και έτσι αυτή τη στιγμή η ομάδα μας βρίσκεται στο -3 από την τετράδα και τον Ατρόμητο Κατερίνης.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Δίας πήρε το πάνω χέρι με το καλημέρα στην αναμέτρηση όταν μόλις στο 2ο λεπτό ο Νίκος Καραμήτρος αξιοποίησε την κάθετη πάσα του Κυπαρίσση και με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στη συνέχεια και με όπλο το μομέντουμ η ομάδα μας ήταν το αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο κυριαρχώντας απόλυτα επί του Θερμαϊκού σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, έχασεένα «τσουβάλι»τελικές με αποκορύφωμα την χαμένη ευκαιρία του Κυπαρίσση στο 40, όταν ευρισκόμενος προ κενής εστίας και με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο, από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα άουτ. 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι συνθήκες στράβωσαν αμέσως για το Δία καθώςο Θερμαϊκός κέρδισε πέναλτι στο 49’ το οποίο αξιοποίησε ο Παρδάληςφέρνοντας την παρτίδα σε ισορροπία. Ακολούθως, στο 55 ο Κυπαρίσσης έχασε ακόμα και κραυγαλέα ευκαιρία για να βάλει το Δία σε θέση οδηγούέπειτα από ατομική ενέργεια του Μανίκα και γύρισμα από τα αριστερά προς την περιοχή, με τον επιθετικό του Δία να πλασάρει στην κίνηση, στέλνοντας τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Βασιλειάδη να αλλοιώνει την πορεία της μπάλας με τα πόδια του.

Στην πρώτη ουσιαστικά οργανωμένη φάση του Θερμαϊκού στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δίας έμεινε πίσω στο σκορ όταν μετά από αντεπίθεση της ομάδας του Κορινού, ο Παρδάλης ξέφυγε από το προσωπικό του μαρκάρισμα, μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή κάνονταςπαράλληλη πάσα, με τον Τρούμπαλο να πλασάρει εντός περιοχής ολοκληρώνοντας την ανατροπή για τους γηπεδούχους. Το σύνολο του Παναγιώτη Σαρπότα προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια, πίεσε για το 2-2, έχασε κάποιες ευκαιρίες αλλά όπως είναι λογικό άφησε πολλούς ανοιχτούς χώρους στα μετόπισθεν με αποτέλεσμα ο Θερμαϊκός να τους εκμεταλλευτεί και να φτάσει στο τελικό 3-1 με την ατομική  ενέργεια και το σουτ του Παρδάλη που νίκησε τον Παπανικολάου.

Επόμενη αναμέτρηση για το Δία την προσεχή Κυριακή (20/3- 16:00) απέναντι στην ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης στο γήπεδο του Δίου για την 24η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Νίκολιτς με α’ βοηθό τον κ. Σαλτσίδη και β’ βοηθό τον κ. Αδαμαντίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Θερμαϊκός Κορινού (Μάκης Κωνσταντινίδης): Βασιλειάδης, Καραμανώλας, Πολυχρονιάδης, Μπαμπέτας, Αγγελάτος, Νταντίνης, Κέλο, Χνούδας (37’ Ζαπουνίδης, 62’ Τσεβάνι), Παρδάλης, Τρούμπαλος (80’ Παναγιωτίδης).

Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Παπανικολάου,Λαζαρίδης, Ν.Καραθάνος (63’ Συρανίδης), Αράπης (80’ Παπαδόπουλος), Καλουσίδης, Μότσιας, Ν.Καραμήτρος (80’ Αμανατίδης), Χ.Καραθάνος, Κυπαρίσσης, Παγωνίδης, Μανίκας.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου Δία Δίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου