Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

Πιερικός - Πανιώνιος 3-0 και πρώτη θέση στη βαθμολογία της Pre League!

 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ

ΝΕΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ 1Η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 3-0    (25-15,25-15,25-15)

Άλλη μια πολύ σημαντική νίκη πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι άντρες του Πιερικού, καθώς επικράτησαν εύκολα μέσα σε μόλις μία ώρα παιχνιδιού την ομάδα του Πανιωνίου και παρέμειναν στην 1η θέση της βαθμολογίας της Pre League.

Οι παίκτες του Κώστα Σαρρή πραγματοποίησαν άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση που ικανοποίησε τους πάντες που βρέθηκαν στο γήπεδο και χειροκρότησαν την ομάδα του Πιερικού, την ομάδα που δοξάζει το βόλεϊ της Κατερίνης οδηγώντας το στις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Πιερικού δεν συνάντησε καμία δυσκολία και στα 3 σετ αφού ξεκινούσε δυνατά από την αρχή παίρνοντας σιγά σιγά διαφορά στο σκορ την οποία διεύρυνε στη συνέχεια με αποτέλεσμα να κερδίσει το παιχνίδι εύκολα και μάλιστα και τα 3 σετ με το ίδιο σκορ 25-15.

Ο αρχιτέκτονας αυτής της ομάδας, ο άνθρωπος που οδηγεί το βόλεϊ της Κατερίνης στις μεγαλύτερες επιτυχίες και στις υψηλότερες διακρίσεις, ο Ομοσπονδιακός προπονητής και προπονητής του Πιερικού Κώστας Σαρρής δήλωσε για το παιχνίδι: “Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά τόσο για τους 3 βαθμούς που κερδίσαμε όσο και για την πολύ καλή εμφάνιση τους που μας διατηρεί στην 1η θέση της βαθμολογίας. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά να υλοποιήσουμε το στόχο μας.

Σύνθεση: Δημητριάδης, Dos Santos, Γρηγοριάδης, Τσαλικιάν, Λαμπρινός, Χήρας, Παπαδημητρίου, Γερομιχαλός, Τσοπάνογλου, Χρυσικός, Σαμαλής, Μούρτζιος.

Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο προπονητή-καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Ομοσπονδιακό Προπονητή με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κων/νο κιν.6944995697.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου