Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Νίκη Βόλου - Πιερικός 2-0 Ήττα και προβληματισμός


 Χωρίς να ικανοποιήσει και σχετικά εύκολα ηττήθηκε ο Πιερικός στη Νεάπολη του Βόλου απο την τοπική Νίκη. Η ήττα έφερε προβληματισμό και ανασυγκρότηση στην ομάδα της Κατερίνης, που καλείται πλέον την Τετάρτη να αντιστρέψει την κατάσταση στο εντός έδρας παιχνίδι με την άλλη ομάδα του Βόλου, τον Ολυμπιακό.

Οι Κατερινιώτες είχαν ελάχιστες καλές στιγμές στο παιχνίδι αν και κράτησαν την μπάλα στα πόδια τους, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που πέτυχαν νωρίς δυο τέρματα και είχαν ευκαιρίες να πετύχουν ακόμη περισσότερα, όμως ο Νίκος Τζήμας με τις σωτήριες επεμβάσεις του κράτησε το δείκτη του σκορ σε χαμηλά επίπεδα. 
Τα δυο γρήγορα γκολ που πέτυχε η Νίκη, δεν βρήκαν απάντηση απο τους παίκτες του Γιώργου Βαζάκα, που έκλεισαν όμως τους χώρους στο δεύτερο μέρος και δεν άφησαν το σκορ να ξεφύγει. Έτσι έμεινε αυτό το 2-0 για την ομάδα του Βόλου.

Οι Βολιώτες άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7’ με κεραυνό του Παύλου Κυριακίδη από τα 35 μέτρα ενώ το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κάσσος με πλασέ στο 15’.

Νίκη Βόλου (Αλ. Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κάσσος, Αθανασίου, Ανδρέου, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Βλαχομήτρος (83’ Παναγιωτίδης), Βασιλείου (69’ Λούκας Γκαρσία), Μιράντα (90’ Στοΐνοβιτς), Κουσκουνάς (90’ Κυρίτσης)

Πιερικός (Γ. Βαζάκας): Τζήμας, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Γιαλαμίδης, Κουκόλης, Τόσκας (80’ Σούνταρ), Χαρτσιάς (69’Μηλιώτης), Φωκαΐδης, Παπαδόπουλος (69’ Μπουόλι), Ζαφειράκης (46’ Κανούλας), Ντίνας (69’ Ντίνας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου