Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Ανθρωπιστική βοήθεια για την Ουκρανία συγκέντρωσε το 17ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κατερίνης

Στην αλυσίδα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό συμμετέχει το 17ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κατερίνης, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα των Γιατρών του Κόσμου. 

Ειδικότερα, την προηγούμενη εβδομάδα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείουαπηύθυναν κάλεσμα στη σχολική κοινότητα για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμακευτικού υλικού με σκοπό να συνδράμει στην ανθρωπιστική βοήθεια των Γιατρών του Κόσμου, την οποία στηρίζει η Μητρόπολη Κίτρους, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, ο Δήμος Κατερίνης και άλλοι θεσμικοί φορείς. 

Το πρωί της Τετάρτης 9 Μαρτίου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Ζησιμόπουλος και ο Διευθυντής του σχολείου Δημήτρης Μπόζογλου μετέφεραν τα υλικά αγαθά που μάζεψε το σχολείο στο χώρο συλλογής της ανθρωπιστικής βοήθειας, στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Κατερίνης. 

«Στεκόμαστε στο πλευρό των δοκιμαζόμενων αμάχων πολιτών και προσφύγων της Ουκρανίας που δοκιμάζονται από τον πόλεμο που μαίνεται. Ευχόμαστε αυτή η ανθρωπιστική βοήθεια να φθάσει στα χέρια τους ώστε να ανακουφίσει τον πόνο τους και να καλύψει τις ανάγκες τους. Μακάρι να επικρατήσει άμεσα η ειρήνη στην περιοχή», δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημήτρης Ζησιμόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου