Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Δήμος Κατερίνης: Ξεκίνησε στην Ανδρομάχη, η διανομή προϊόντων στις 1624 οικογένειες – δικαιούχων του ΚΕΑ-TEBA

Ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 16/03, συνεχίζεται αύριο Πέμπτη 17/03 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 18/03 από τον Δήμο Κατερίνης, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, στην Εμποροπανήγυρη (Ανδρομάχη), η διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στις 1624 οικογένειες – δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν αιτηθεί να είναι ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Και αυτή τη φορά υπό την αυστηρή τήρηση των κανονισμών ατομικής υγιεινής, των μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του COVID-19, οι δικαιούχοι παραλαμβάνουν τρόφιμα & είδη βασικής υλικής συνδρομής (Ζάχαρη, Ρύζι, Φασόλια, Ελαιόλαδο, Φακές, Ζυμαρικά, Αλεύρι, Γάλα, Τοματοχυμό, Μήλα, Πατάτες, Χοιρινό, Βόειο, Φέτα, Γραβιέρα, Καθαριστικό Υγρό Γενικής Χρήσης, Οδοντόκρεμα, Βρεφικές Πάνες, Σερβιέτες).  

«Στον Δήμο Κατερίνης, λαμβάνοντας υπόψη και τις δημοσιονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια αρωγής και ανακούφισης των συνδημοτών μας και ειδικά των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων. Θέλω να συγχαρώ τους αιρετούς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες για τον του Δήμου μας για τον άρτιο συντονισμό της όλης διαδικασίας» υπογράμμισε σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος. 

Την ευθύνη και την εποπτεία της διαδικασίας έχουν ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού & Τοπικής Ανάπτυξης Σταύρος Χριστοφορίδης και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Κατανάς.

Υπενθυμίζεται, ότι, για τον Δήμο Πύδνας - Κολινδρού και για τον Δήμο Δήμο Δίου – Ολύμπου, η διανομή ολοκληρώθηκε. 

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, να προσέρχονται τις ημέρες και ώρες που τους υποδεικνύεται κατά την ενημέρωση τους, για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου