Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Μικτές ομάδες: Κ-15 ΕΠΣ Πιερίας – ΕΠΣ Πέλλας 2-1 και Κ-17 ΕΠΣ Πιερίας – ΕΠΣ Πέλλας 3-0

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ

Αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις Μικτές Ομάδες μας Κ-15 και Κ-17με την ΕΠΣ Πέλλας στην Νέα Έφεσο

Συνέχισαν τα νικηφόρα αποτελέσματα πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις όπου όλοι ήταν υπέροχοι…

 Πλούσια αγωνιστικά με πολλά όμορφα και ποιοτικά τέρματα ήταν η 6η αγωνιστική εντός έδρας με την ΕΠΣ Πέλλας στοενωσιακό γήπεδο της Νέας Εφέσου για τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα Κ-15 και Κ-17. 

Πλούσια και ποιοτικά αγωνιστικάμε όμορφα τέρματα ήταν η 6η αγωνιστική για την Κ-15, ο προπονητής Κώστας Κραγιόπουλος προετοίμασε κατάλληλα τους νεαρούςποδοσφαιριστές του οι οποίοι ανέβασαν ρυθμό πιάνοντας εξαιρετική και θαυμάσια επίδοση επικράτησαν με 2-1 (ημίχρονο 1-0) χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ, με όμορφα σε εκτέλεση τέρματα με επιτυχίες των ποδοσφαιριστών μας 1-0 Καραφουλίδης Ευάγγελος, 2-0 Παναγιωτίδης Άρης, 2-1Γραμματικού Παναγιώτης. 

ΕΠΣ Πιερίας Κ-15:Κραγιόπουλος Κων/νος (προπονητής), Κουτσουδάκης Κων/νος, Παναγιωτίδης Άρης, Κυρμανίδης Γεώργιος, Βαρυτιμίδης Ιωάννης, Καραφουλίδης Ευάγγελος, Μπούσιος Θεόδωρος,Κατσίμπουρας Ιωάννης, Αναγνωστούδης Αναστάσιος, Εμμανουηλίδης Κων/νος, Στύλος Πασχάλης, Καραθάνος Άγγελος.

Αγωνίστηκαν επίσης οι:Φασφαλής Δημήτριος, Πατσιοδήμος Ευστάθιος, Τσιάμης Στέλιος, Παπατόλιος Γεώργιος. 

Συμμετείχαν στην αποστολή επίσης οι: Λαζαρίδης Γεώργιος, Φυτόπουλος Θωμάς, Κραγιόπουλος Γεώργιος, Στεφανίδης Αντώνιος, Μπίχτας Νικόλαος.


Ασταμάτητοι παρουσίαστηκαν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Κ-17 του προπονητή μας Βασίλη Σιδηρόπουλου οι οποίοι κατέβαλαν φανταστικές προσπάθειες, παρουσιάζοντας αξιόλογο και ποιοτικό ποδόσφαιρο από την πρώτη στιγμή όπου το τελικό αποτέλεσμα ήταν 3-0 (ημίχρονο 2-0), με την ομάδα μας να δημιουργεί ευκαιρίες με όμορφα σε εκτέλεση τέρματα και να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού.


Η Κ17 είχε την υπεροχή καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να αξιοποιήσει τις κλασικές ευκαιρίες σκοράροντας και παίρνοντας τη νίκη με 3-0. Σκόρερ για την ομάδα μας οι: 1-0 Αδαμόπουλος Δημήτριος, 2-0  Ανυφαντής Μιχάλης, 3-0 Ζουκάν Δημήτριος. 

ΕΠΣ Πιερίας Κ-17:Σιδηρόπουλος Βασίλειος (προπονητής), ΓκούτζαςΚων/νος, Σάμπα Αρμάντο, Δράντσιος Νίκος, Χαντζαρίδης Σταύρος, Ζουκάν Δημήτρης, Παλαιολόγου Χρήστος, Ανανιάδης Χρήστος, Ανυφαντής Μιχάλης, Κωνσταντινίδης Βασίλης, Πατσιοδήμος Θάνος, Αδαμόπουλος Δημήτρης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι:Δημητρίου Σωτήρης,Λάμπρου Αντώνης, Πορφυρίδης Μιχάλης, Μπατσογιάννης Βασίλης, Τσιάμης Σπύρος.

Συμμετείχαν στην αποστολή επίσης οι: Κουρνούτης Σπύρος, Μπούσιος Δημήτρης, Κωστίκος Αθανάσιος. 

Διαιτητές οι κ.κ.Βερβέρης Λεωνίδας, Γιατσίδης Παναγιώτης, Νικολής Νικόλαος, όλοι της ΕΠΣ Μακεδονίας.

 Επόμενη 7η αγωνιστική και τελευταία για τις αντιπροσωπευτικές μας ομάδες με την ΕΠΣ Κοζάνηςστις 30/3/2022 στην όμορφη Κοζάνη. Υπάρχει επίσης και η αναβληθείσα 5η αγωνιστική στην Καστοριά με την αντίστοιχη ΕΠΣ Καστοριάς. Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται με δυο εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Ιατρός Αγώνων κα.Σακκά Σπυριδούλα. Διασώστης/νοσηλευτής κ. Φωτίου Κωνσταντίνος.

Τα παιχνίδια παρακολούθησαν αρκετοί γονείς, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας Τόκας Στέργιος καθώς και σύσσωμη η Τεχνική Επιτροπή Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Πιερίας με τους Θεοχάρη Μάκη πρόεδρο, Κούρτη Κων/νο, Σπαθάρη Νικόλαο, Τσακιρίδη Βασίλειο, Τσιγκαρόπουλο Θωμά, ο Γεν. Γραμματέας Τσακνάκης Δημήτριος καθώς επίσης και ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Τσιαβδαρίδης Ευστάθιος.

Γραφείο Τύπου Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου