Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Αγωνιστικές υποχρεώσεις για τις Μικτές Ομάδες μας Κ-15 και Κ-17με την ΕΠΣ Κοζάνης στην Κοζάνη

 ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ

Συνέχισαν οι ομάδες μας το όμορφο ποδόσφαιρο αλλά έχασαν στις λεπτομέρειες από τα αντίστοιχα τμήματα της ΕΠΣ Κοζάνης 

Κ-15 ΕΠΣ Κοζάνης – ΕΠΣ Πιερίας 3-2

Κ-17 ΕΠΣ Κοζάνης – ΕΠΣ Πιερίας 2-0

 Πλούσια αγωνιστικάκαι με όμορφο ποδόσφαιρο παρουσίασαν τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα αλλά έχασαν τους βαθμούς στις λεπτομέρειες στοενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Κοζάνης. Η προτελευταία αγωνιστική πριν το φινάλε δεν συνοδεύτηκε με επιτυχίες και χάθηκαν οι αγώνες στις λεπτομέρειες.  Πλούσια και ποιοτικά αγωνιστικάμε όμορφα τέρματα ήταν η 7η αγωνιστική για την Κ-15, ο προπονητής Κώστας Κραγιόπουλος προετοίμασε κατάλληλα τους νεαρούςποδοσφαιριστές του οι οποίοι ανέβασαν ρυθμό πιάνοντας εξαιρετική και θαυμάσια επίδοση με 2-2 στο ημίχρονοχάνοντας αρκετές ευκαιρίεςόπου στο τέλος ηττήθηκε με 3-2,με όμορφα σε εκτέλεση τέρματα με επιτυχίες των ποδοσφαιριστών μας 1-1Εμμανουηλίδης Κων/νος, 1-2 Στύλος Πασχάλης. 

ΕΠΣ Πιερίας Κ-15:Κραγιόπουλος Κων/νος (προπονητής), Καρασαββίδης,Τσιάμης Στέλιος,  Κυρμανίδης Γεώργιος,Βαρυτιμίδης Ιωάννης, Καραφουλίδης Ευάγγελος, Μπούσιος Θεόδωρος,Κατσίμπουρας Ιωάννης, , Εμμανουηλίδης Κων/νος, Στύλος Πασχάλης, Καραθάνος Άγγελος, Τασιώνας.

Αγωνίστηκαν επίσης οι:

Αναγνωστούδης Αναστάσιος, Φυτόπουλος Θωμάς,Πατσιοδήμος Ευστάθιος, Γκιορτσής.

Συμμετείχαν στην αποστολή επίσης οι:

Λαζαρίδης Γεώργιος,Παπατόλιος Γεώργιος, Φασφαλής Δημήτριος, Φωτόπουλος, Σταμκόπουλος.

Δυνατοί παρουσιάστηκαν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Κ-17 του προπονητή μας Βασίλη Σιδηρόπουλου οι οποίοι κατέβαλαν φανταστικές προσπάθειες, παρουσιάζοντας αξιόλογο και ποιοτικό ποδόσφαιρο από την πρώτη στιγμή όπου το τελικό αποτέλεσμα 2-0 (ημίχρονο 1-0), δεν αντικατοπτρίζει την εξέλιξη του παιχνιδιού. 

Η Κ17 καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες με αποτέλεσμα να χάσει με 2-0. 

ΕΠΣ Πιερίας Κ-17:Σιδηρόπουλος Βασίλειος (προπονητής), Βασιλειάδης, Σάμπα Αρμάντο, Δράντσιος Νίκος, Χαντζαρίδης Σταύρος, Ζουκάν Δημήτρης, Παλαιολόγου Χρήστος, Ανανιάδης Χρήστος, Ανυφαντής Μιχάλης,Πατσιοδήμος Θάνος, Αδαμόπουλος Δημήτρης,Ζήδρος.

Αγωνίστηκαν επίσης οι:Δημητρίου Σωτήρης, Λάμπρου Αντώνης, Πορφυρίδης Μιχάλης, Μπατσογιάννης Βασίλης, Μπούσιος Δημήτρης.

Συμμετείχαν στην αποστολή επίσης οι:Κουρνούτης Σπύρος,  Κωστίκος Αθανάσιος. Τσιάμης Σπύρος, Κυπαρισσόπουλος.

Επόμενη αγωνιστική και τελευταία σε αναβληθέντα αγώνα για τις αντιπροσωπευτικές μας ομάδες με την ΕΠΣ Καστοριά στην Καστοριά όπου και ολοκληρώνεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ

στην όμορφη Καστοριά.

Διασώστης/νοσηλευτής κ. Φωτίου Κωνσταντίνος.

Τα παιχνίδια παρακολούθησαν αρκετοί γονείς, και μέλη της Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Πιερίας Κούρτης Κων/νος και Τσακνάκης Δημήτριος.

Γραφείο Τύπου Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου