Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

13 με 15 Μαϊου 2022 TRAVEL PROJECT #My_Katerini

Τριήμερη φωτογραφική εξόρμηση στην Κατερίνη, διοργανώνει σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Τουρισμού, η ομάδα Greek Instagramers Events.

Η φωτογραφική εξόρμηση θα γίνει στο πλαίσιο του Project “#My_Katerini”. Φωτογράφοι κάθε επιπέδου (επαγγελματίες ή μη), με ενεργό δημόσιο λογαριασμό στα Social Media (Facebook & Instagram) πρόκειται να φιλοξενηθούν στην πόλη μας για 13 με 15 Μαϊου, όπου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Κατερίνη, να την φωτογραφήσουν και να την αναδείξουν μέσα από τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

To Project διοργανώνεται με στόχο την ανάδειξη της Κατερίνης μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και την ενίσχυση της τουριστικής της προβολής μέσα από τα Social Media. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ακολουθούν την ομάδα Greek Instagramers Events και το Katerini - The Colourful City.

«Εργαζόμαστε με εντατικούς ρυθμούς, επενδύουμε στην εξωστρέφεια για την ανάδειξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος μας. Η Κατερίνη, η πρωτεύουσα της Πιερίας, είναι το επίκεντρο της 3ημερης φωτογραφικής εξόρμησης που σχεδιάζουμε με τους συντελεστές της ομάδας Greek Instagramers και με στόχο να αναδείξουμε το κέντροκαι τις ξεχωριστές γωνιές της πόλης, με έναν εναλλακτικό και καλλιτεχνικό τρόπο», τονίζει η αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρία Τερζίδου. «Έχοντας την υποστήριξη του Δημάρχου, Κώστα Κουκοδήμου, σε κάθε νέα ιδέα και στόχευση του γραφείου μας, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε πρωτοπόρες πρακτικές προβολής του τόπου μας, out of the box. Είναι γεγονός ότι, οι έως τώρα προσπάθειές μας, έχουν θετικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε αισιόδοξα,ώστε να πετύχουμεακόμη καλύτερα αποτελέσματα για την τουριστική προβολή του Δήμου», κατέληξε η κ. Τερζίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου