Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου - ΑΟ Νέας Αρτάκης 1-0 Βαθιά ανάσα!


 Παίζοντας με δύναμη, πάθος και ψυχή ο Εθνικός Κ. Κεραμιδίου νίκησε με 1-0 τον ΑΟ Νέας Αρτάκης στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και “πέρασε” πάνω απο την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού 2 αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Ο χθεσινός Εθνικός Ν. Κεραμιδίου έδειξε ότι δικαιούταν το τρίποντο με το παραπάνω είχε ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα τέρματα όμως λόγω της βαθμολογικής κρισιμότητας του παιχνιδιού έπαιξε όπως έπρεπε να παίξει απέναντι στην ισχυρή ομάδα της Εύβοιας που προσπάθησε να πάρει κάτι αλλά δεν μπορούσε να έχει καμμία τύχη μιας και χθες οι παίκτες του Εθνικού “έτρωγαν” σίδερα.

Χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής οι γηπεδούχοι ήταν σχεδόν αλάνθαστοι, έπαιξαν με μυαλό και ψύχραιμα πήραν δίκαια το τρίποντο απο μια ομάδα που μπήκε σε περιπέτειες για την συνέχεια.

Σε ένα ματς “ζωής και θανάτου” ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου έκαμψε την αντίσταση της Νέας Αρτάκης επικρατώντας 1-0 με γκολ του Τσενικλή και έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα της Πιερίας, με τον Δημήτρη Παυλίδη να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία, μετά την παραίτηση του Απόστολου Στύλου (ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση) βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη προσπερνώντας τη αντίπαλο στο… λαιμό της οποίας έβαλε πλέον τη “θηλιά” του υποβιβασμού, δύο “στροφές” πριν το τέλος.

Οι Κεραμιδιώτες έφτασαν τους 29 βαθμούς, αφήνοντας τη Νέα Αρτάκη στους 28 και καλούνται στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Φήκη εκτός έδρας και Ελασσόνα εντός έδρας να διατηρήσουν το προβάδισμα την ίδια στιγμή που η αντίπαλος έχει δύο εντός έδρας αγώνες με τον πρωτοπόρο ΑΟ Υπάτου και τη Φήκη.

Ο Εθνικός είχε την ανωτερότητα στο α’ μέρος, την οποία και μετουσίωσε σε γκολ με τον Τσενικλή στο 24′ ενώ οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες χαμένες ευκαιρίες με τους Τσενικλή και Κοτσιαρίδη.

Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι είχαν μια πολύ καλή στιγμή στο 12′ με την κεφαλιά του Μεγάλου η οποία πέρασε άουτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξαν δύο περιπτώσεις που οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Κουτρόπουλου στο 21′ και σε μαρκάρισμα του Καραγκούνη στο 36′ από τον Παπαδάκη.

Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι έκαναν υποδειγματική διαχείρηση έχοντας και ευκαιρίες για γκολ ενώ η ομάδα της Εύβοιας παρά τις προσπάθειές της δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Σταυρίδη με την μοναδική ευκαιρία μια κεφαλιά του Μεγάλου που έφυγε άουτ και ένα σουτ του Παπαδάκη που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Εθνικού.

Κίτρινες κάρτες είδαν ο Μαργαρίτης (7′) του Εθνικού και οι Χατζηστάμου (10′), Τσούπρος (45′) και Καραμπάς (82′) της Νέας Αρτάκης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (Δημήτρης Παυλίδης)

Σταυρίδης, Καραγκούνης, Κόλα, Φυτόπουλος, Καρτσαμπάς, Νομικός, Μαργαρίτης (68′ Μπατζώνης), Ιντζόγλου, Σεχολάρι, Κωτσιαρίδης (60′ Καλαϊτζίδης), Τσενικλής (84′ Γιαζιτζόγλου).

ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ (Μίλτος Γκόφας)

Μανωλικίδης, Κουτρόπουλος, Staris (42′ Ζαρόπουλος), Τσούπρος, Καραμπάς (87′ Κατσαρής), Κωνσταντίνου, Παπαδάκης, Στασινόπουλος, Μεγάλος, Dragan (42′ Ντελέκος), Χατζηστάμου (74′ Αντωνάκης).

olympiobima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου