Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Το ακυρωθέν γκολ του Πιερικού και η διαιτητική-ποδοσφαιρική Ουγκάντα της Super League 2 (βίντεο)

 Κάποια πράγματα συμβαίνουν μόνο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ίσως και σε εκείνο της Ουγκάντας αλλά σίγουρα πουθενά αλλού στον κόσμο. Πραγματοποιείται μεθοδικά και οργανωμένα, μια  διαιτητική-ποδοσφαρική σφαγή, την οποία βιώνει ο Πιερικός στο πρωτάθλημα της Super League 2, επειδή "κάποιοι" τον έχουν στοχοποιήσει για να κρατήσουν τις ...αγαπημένες τους ομάδες στην κατηγορία.

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ πρέπει να αντιδράσει ΑΜΕΣΑ και ΕΝΤΟΝΑ γιατί η βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει φτάσει στο ...κόκκαλο. 

Με τους ωραίους γίνεσαι ωραίος, με τους κακούς γίνεσαι κακός και με τους βρώμικους, γίνεσαι ακόμη πιο βρώμικος κι εσύ για να επιβιώσεις.

Ορίζονται λοιπόν από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας οι διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές της 21ης αγωνιστικής και στο εντός έδρας παιχνίδι του Πιερικού με τον Αλμωπό, η τριάδα είναι: Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου), Βοηθοί: Κουφός (Μακεδονίας), Νταβέλας (Μακεδονίας), 4ος Μπαΐλης (Πρέβεζας/Λευκάδας).

Την Κυριακή στο γήπεδο, τον αγώνα διευθύνει η Τσιοφλίκη απο την Λάρισα. Χωρίς να ειδοποιηθεί και να ενημερωθεί ο Πιερικός για την αλλαγή, ούτε απο την διοργανώτρια, ούτε απο την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Και μάλιστα, στις καθυστερήσεις του αγώνα, ακυρώνεται και ένα γκολ του Πιερικού, με φάουλ που "είδε" μόνο η κυρία Τσιοφλίκη, στερώντας την ομάδα της Κατερίνης απο 2 πολύτιμους βαθμούς και μια σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που κάνει να ξεφύγει βαθμολογικά απο την επικύνδινη θέση που βρίσκεται.

Κάποιοι άνθρωποι κάνουν τεράστια προσπάθεια πληρώνοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα, ώστε οι ομάδες τους να σταθούν με αξιοπρέπεια και αξιοπιστία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Και δυστυχώς (όπως αποδεικνύεται), κάποιοι άλλοι, φροντίζουν να κρατάνε το ελληνικό ποδόσφαιρο στην εποχή του μεσαίωνα και του σκοταδισμού. Οι βρώμικοι που λέγαμε πιο επάνω...

Δείτε κι εσείς την συγκεκριμένη φάση και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου