Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Ξάνθης

 Την ευκαιρία να ξεκουραστούν απο το συνεχόμενο και επίπονο πρόγραμμα αγώνων Τετάρτης-Κυριακής είχαν οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, που επέστρεψαν χθές στις προπονήσεις, μετά το Κυριακάτικο ρεπό που έδωσε ο Γιώργος Βαζάκας στην ομάδα του.

Αυτοί που σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος κόπωσης και πήραν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, δεν προπονήθηκαν ούτε το Σάββατο, αξιοποιώντας το ρεπό της 17ης αγωνιστικής για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να επιστρέψουν έτοιμοι για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο δεύτερος γύρος ξεκινάει με το παιχνίδι στην Ξάνθη, απέναντι στην τοπική ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις και άλλους στόχους απο αυτούς της ομάδας της Πιερίας.

Απο το παιχνίδι αυτό θα αποσιάσει σίγουρα ο Παπουτζίδης που εγχειρίσθηκε και αναρρώνει και ο Ζούρκος που είναι άρρωστος ενώ επέστρεψε ο Γκαγιέγο απο την Γουατεμάλα και μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Η αναμέτρηση της Κυριακής 13/2, θα ξεκινήσει στις 17.00΄και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά απο την ΕΡΤ (ERT Flix). Η ακριτική ιστορική ομάδα έδειξε να βρίσκει ξανά τον καλό της αγωνιστικό ρυθμό με την αλλαγή προπονητή με το συγκεκριμένο παιχνίδι να αποτελεί μια πρόκληση για τους παίκτες του Γιώργου Βαζάκα. 

Ο έμπειρος τεχνικός έχει ξεκινήσει απο χθές Δευτέρα 7/2 να στρέφει το βλέμμα των παικτών του πρός τον αγώνα της Ξάνθης, αναλύωντας τον αντίπαλο και προετοιμάζοντας το σύνολο που θα χρισημοποιήσει την Κυριακή. Η αποστολή του Πιερικού θα αναχωρίσει το μεσημέρι του Σαββάτου για την Ξάνθη και θα διανυκτερεύεσει σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Τέλος να θυμίσουμε πως την Τετάρτη 16/2 υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική στην Super League 2, με το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής, να περιλαμβάνει για τον Πιερικό την αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό στην Κατερίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου