Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης: Διαγωνισμός με τη συμμετοχή μαθητών


 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ      

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

     Η Εφορεία Αιμοδοσίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης και ο σύλλογος ΑμεΑ ΣΤΗΡΙΖΩ υπηρετώντας επί σειρά ετών την εθελοντική αιμοδοσία ως την πιο ύψιστη μορφή πολιτισμού, προβαίνει σε μια σειρά παράλληλων δραστηριοτήτων και καλεί τους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Ν. Πιερίας να γράψουν ή και να εικονογραφήσουν εθελοντικά  παραμύθια σχετικά με την αξία της αιμοδοσίας και τη σημασία της στη συνέχιση της ανθρώπινης ζωής.

     Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να προετοιμάσουν σχετικά τους μαθητές τους μπορούν να χρησιμοποιήσουν  σχετικά παραμύθια ή λογοτεχνικά κείμενα. Τα παραμύθια και οι ζωγραφιές που θα συγκεντρωθούν θα αξιολογηθούν από ειδική επιτροπή και θα αξιοποιηθούν στην κατεύθυνση της διεύρυνσης του μηνύματος της αξίας της προσφοράς αίματος σε μια πληθυσμιακή ομάδα που σύντομα θα κληθεί να τροφοδοτήσει και να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια.

    Καταλυτική ημερομηνία για συμμετοχές 10 Απριλίου 2022. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην έφορο της αιμοδοσίας κ. Κατερίνα Ιορδανίδου. Τηλέφωνα επικοινωνία 6973491966

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου