Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Γ΄Εθνική: Τον Αμβρυσσέα Διστόμου υποδέχεται το Νέο Κεραμίδι

 Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου θα υποδεχθεί τον Αμβρυσσέα Διστόμου στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα γίνει την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2021 στις 15:00 το απόγευμα.

Η ομάδα της Πιερίας χρειάζεται μόνο την νίκη και τους 3 βαθμούς προκειμένου να σταθεροποιηθεί στο γκρουπ των ισχυρών στον 3ο όμιλο που είναι πολύ δύσκολος μιας και μετέχουν ιστορικές ομάδες.

Όλη την εβδομάδα η προετοιμασία είχε καθαρά τακτικό προσανατολισμό για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τους παίκτες να δείχνουν μεγάλη προθυμία και διάθεση στις εντολές του Στύλου.

Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο αφου έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες με τον Εθνικό όμως να δείχνει πολύ καλό χαρακτήρα σε παιχνίδια που είναι “ντέρμπι”.

Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου και με το τρίποντο θα “κλειδώσει” την χρονιά.


Το παιχνίδι του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου θα διαιτητεύσει ο κ. Κωνσταντίνος Παγώνης με βοηθούς τον κ. Αλέξανδρο Τσακιρόπουλο και το κ. Νικόλαο Κουντουρά της ΕΠΣ Μακεδονίας με παρατηρητή διαιτησίας τον κ. Αντώνιο Βαλιώτη από την Λάρισα.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ – ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ

ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΘΗΣΕΥΣ ΑΓΡΙΑΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΑΠΟ

ΦΗΚΗΣ ΠΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ ΜΑΤΑΙΟΥΤΑΙ

ΥΠΑΤΟΥ ΑΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ – ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ – ΑΜΒΡΥΣΣΕΥΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ

olympiobima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου