Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Σύλλογος Θεσσαλών Πιερίας: Γενική Συνέλευση και εκλογές

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΆΚΗΣ      

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

                ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022  ΩΡΑ 10.00 πμ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Θεσσαλών  Πιερίας , σύμφωνα με το καταστατικό άρθρο 13 περί αρχαιρεσιών, συγκαλεί Γενική Συνέλευση την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 και ώρα 10.00πμ στο Συνεδριακό κέντρο Κατερίνης "ΕΚΑΒΗ"με τα εξής θέματα :

1.Διοικητικό απολογισμό  "2020-2021"

2.Οικονομικός απολογισμός 2020-2021.

3.Έκθεση ελεγκτικής επιτροπής έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή Δ.Σ.

4.Ανακοινώσεις προτάσεις μελών.

5.Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.

5.Εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης και μέχρι ώρας 1500.&

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη  του συλλόγου.

Οι αιτήσεις για εγγραφές  μελών  που θέλουν να θέσουν  υποψηφιότητα, για το Δ.Σ  του Συλλόγου και την Ελεγκτική επιτροπή, μπορούν υποβληθούν στα  τηλ. 6945689833 Πρόεδρος Σιάτρας Θωμάς   και τηλ 6939156040 ταμίας Χρηστίδης  Χρήστος 

 μέχρι και τις 17 Μαρτίου 2022.

Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους Θεσσαλούς που είναι  μέλη  του Συλλόγου αλλά και σε όσους δεν είναι και επιθυμούν να εγγραφούν  και να συμμετέχουν ενεργά στις παραπάνω διαδικασίες,μπορούν βάσει καταστατικού με αίτηση τους να εγγραφούν ως νεα μέλη μέχρι και την ημέρα των εκλογών και να ψηφίσουν. Αφορά τους παρακάτω..1)Οποιοσδήποτε έχει γεννηθεί η του οποίου ένας τουλάχιστον γονέας κατάγεται από κάποιο νομό της Θεσσαλίας. 2)Οποιοσδήποτε έχει αποκτήσει δεσμούς με κάποιον απο τους Νομούς της Θεσσαλίας ύστερα από γάμο, καθώς και οι απόγονοι αυτού οπουδήποτε και εάν γεννήθηκαν, και διαμένουν στην Πιερία.

Η παρουσία και οι προτάσεις όλων είναι πολύτιμες για το σύλλογο  και θα αποτελέσει το  θεμέλιο λίθο για τη συνέχιση του έργου του συλλόγου και την διατήρηση των παραδόσεων. 

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ. 

Εκ του ΔΣ ο Πρόεδρος 

Σιάτρας Θωμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου