Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Διαμαρτυρία για την διαιτησία της Τσιοφλίκη

 

«Αξιότιμοι κύριοι». Εσείς που κρατάτε το ποδόσφαιρο στα χέρια σας, εσείς που καθορίζετε την τύχη του και διαμορφώνετε την εικόνα του στην Ελλάδα. Σήμερα  πρέπει να αισθάνεστε πολύ άβολα μετά την χθεσινή παρουσία των «οργάνων» σας ως διαιτητές στο φιλόξενο στάδιο της Κατερίνης. Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο, είναι άδικο για εμάς που παλεύουμε καθημερινά ώστε να παραμένουμε σαν ΠΑΕ υγιείς, αξιοπρεπείς και αξιόπιστοι.

Είναι άδικο για τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών μας που χάνουν χρήματα γιατί είναι επαγγελματίες. Είναι άδικο για τους προπονητές μας που εργάζονται καθημερινά και μεθοδικά για να υλοποιούνται οι στόχοι της ομάδας μας αλλά «εξωαγωνιστικοί» παράγοντες, εξαφανίζουν δια …μαγείας το έργο τους.

Είναι ψυχοφθόρο για τους φιλάθλους μας να υπόκεινται σε τέτοια δοκιμασία στα παιχνίδια μας. Να βλέπουν την ομάδα μας να προσπαθεί κάθε αγωνιστική να κερδίσει αντιπάλους και διαιτητές για να χαρεί την επιτυχία.

Σκοτώνετε το ποδόσφαιρο «αξιότιμοι κύριοι». Μαζί του, σκοτώνετε τα φιλόδοξα όνειρα μας για την ιστορική μας ομάδα. Έχουμε καταφέρει με μεγάλο καθημερινό αγώνα και δεκάδες χιλιάδες ευρώ να είμαστε οικονομικά και ηθικά, ομάδα-υπόδειγμα, καθαρή, μακριά από «παιχνίδια» και «βρωμιές» του «ποδοσφαιρικού συστήματος» της χώρας μας αλλά όπως φαίνεται, αυτό δε σας αρέσει. Δεν εκτιμάτε καθαρούς και αξιοπρεπείς συλλόγους-ΠΑΕ. Δεν θέλετε καθαρά και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα με ιστορικούς και ισχυρούς συλλόγους, με έντιμο και σοβαρό αγώνα εντός και εκτός γηπέδων. 

Η κα Ανδρομάχη Τσιοφλίκη εμφανίστηκε χθες στο γήπεδο μας, ενώ είχε οριστεί διαιτητής ο κος Γιώργος Τάσης να διευθύνει το παιχνίδι μας με τον Αλμωπό. Χωρίς καμία ειδοποίηση-κοινοποίηση αλλαγής διαιτητή. Μετά από μια εξοργιστική και εχθρική εις βάρος μας διαιτησία στο 90λεπτο της κανονικής διάρκειας του αγώνα, (με κίτρινη κάρτα στον πάγκο της ομάδας μας για διαμαρτυρίες στις «μαγικές» αποφάσεις της κας Τσιοφλίκη), έρχεται η φάση των καθυστερήσεων, με το γκολ που πετυχαίνει η ομάδα μας και ακυρώνεται σαν φάουλ. Το βίντεο του αγώνα κυκλοφόρησε στα ΜΜΕ με την απορία που διακατέχει άπαντες να είναι μία. Τι είδε η κα Τσιοφλίκη και δεν μπορεί να δει κανείς άλλος στο βίντεο. Είναι ΝΤΡΟΠΗ, είναι ΑΤΙΜΙΑ, είναι ΑΔΙΚΙΑ και δε θα περάσει έτσι. Ιστοσελίδες σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, κάνουν αναφορά για  «“Μαϊμούδες” στην Κατερίνη».

Εμείς δε θα το σχολιάσουμε. Αφήνουμε το σχόλιο σε εσάς για το ποδόσφαιρο που πρεσβεύετε. Να ξέρετε όμως ότι κι εμείς ξέρουμε να κινούμαστε βρώμικα και μπορούμε αν θέλουμε να κινηθούμε ανάλογα. Δεν θέλουμε αλλά αν συνεχιστεί αυτό το «έργο», αυτή η «αλήτικη» εξωαγωνιστική και αντιαθλητική συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα μας, επιφυλασσόμαστε για τη συνέχεια….

Θα παίξουμε κι εμείς βρώμικα και να είστε σίγουροι πως δε θα σας αρέσει.

Υ.Γ. Ζητάμε την οριστική διαγραφή της κας Τσιοφλίκη από τους πίνακες διαιτησίας. Θα το ζητάμε και θα το ανακοινώνουμε για κάθε διαιτητή που παίζει με την ομάδα μας, την ιστορία της, τους φιλάθλους της και την αγωνία της δική μας οικογένειας και των οικογενειών που βιοπορίζονται από την εταιρία μας. Καμία ανοχή απέναντι σε κανέναν πλέον. 

Θα σας «παίξουμε» όπως μας παίζετε κι εσείς «κύριοι» και «κυρίες» διαιτητές.


Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου