Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Με όλα του τα όπλα ο Δίας στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕ Καρίτσας

Μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από ΓΑΣ Σβορώνου και Βατανιακό, ο Δίας Δίου προετοιμάζεται για το comeback στις επιτυχίες καθώς το απόγευμα της Κυριακής (13/2 – 15:30) υποδέχεται την ΑΕ Καρίτσας στο γήπεδο του Δίου σε αγώνα που διεξάγεται στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα μας μπορεί να γνώρισε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν δύο σερί ήττες αυτό το γεγονός όμως δεν την έριξε ούτε βαθμολογικά καθώς παραμένει στην 4η θέση του πίνακα, αλλά ούτε και ψυχολογικά και αυτό διότι η εικόνα της κόντρα στις δύο κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας ήταν πολύ καλή, ιδίως στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο το ΓΑΣ Σβορώνου.

Η προετοιμασία του Δία ενόψει του αυριανού παιχνιδιού κόντρα στην ομάδα της Καρίτσας κύλησε άψογα, με τον Παναγιώτη Σαρπότα να έχει και πάλι την πολυτέλεια να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. 

Ο Δίας Δίου παραμένει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 34 βαθμούς, ενώ στον αντίποδα η ΑΕ Καρίτσας που δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία βρίσκεται στην 11η θέση με απολογισμό 15 βαθμούς και στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Αναλυτικά η αποστολή του Δία για την αυριανή αναμέτρηση: 

Παπανικολάου, Καραίσκος Α., Παπαθανασίου, Σαρρής, Λαζαρίδης, Ζαβαντίας, Αλεξανδρίδης, Σιτμαλίδης, Σπυριδόπουλος, Τσαούσης, Πεΐδης, Καλουσίδης, Καραθάνος Χ., Καραθάνος Ν., Παγωνίδης, Αράπης, Ευαγγελόπουλος, Συρανίδης, Καραμήτρος Δ., Αμανατίδης, Μανίκας, Κυπαρίσσης, Παμλίδης, Καραμήτρος Ν., Μότσιας.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Διακουμάκος με α’ βοηθό τον κ. Σαλτσίδη και β’ βοηθό τον κ. Β.Χαλκίδη. 

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου Δία Δίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου