Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Συμμετοχή του Ερασιτέχνη ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ στην Διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη εργασίας με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

Την Δευτέρα 31/1/2022 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη εργασίας και διαβούλευσης μετά από πρόσκληση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού  προς Εκπροσώπους Ποδοσφαιρικών Ερασιτεχνικών Σωματείων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα:«ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – Το ελληνικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο προσκήνιο».

Στόχος της συνάντησης αυτή ήταν η εξατομικευμένη ενημέρωση του κάθε Σωματείου και Συλλόγου που δραστηριοποιούνται στον χώρο του ποδοσφαίρου σε ανοιχτή συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης κατευθείαν με τον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη. 

Στη συνάντηση τέθηκαν οι στόχοι του Υπουργείου, ο τρόπος λειτουργίας του νέου εγχειρήματος Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, προϋποθέσεις χρηματοδότησης, Μητρώο Προπονητών, προτάσεις ανάπτυξης Υποδομών κι Ακαδημιών, θεσμικά θέματα, προβληματισμοί και προτάσεις εκ μέρους των Συλλόγων από τους εκπροσώπους τους, ο τρόπος λειτουργίας αλλά και οι επόμενες κινήσεις του Υπουργείου για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία. 

Την διοίκηση του Ερασιτέχνη ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ εκπροσώπησε ο Β΄Αντιπρόεδρς Βασίλης Τσακιρίδης. Οι σύλλογοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να εισακουστούν από τον Υφυπουργό. Τα μέλη των συλλόγων κατέθεσαν τις σκέψεις τους και συμφώνησαν στην προτεραιότητα κάποιων προτάσεων για το νέο εγχείρημα καθώς και για το χρονοδιάγραμμα του επόμενου διαστήματος με επιμορφωτικές δράσεις και προγράμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου