Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Αιγινιακός: Στόχος η παραμονή στην πρώτη θέση

 

ΜΠΆΡΜΠΕΚΙΟΥ ΣΤΟ " ΓΙΆΝΝΗΣ ΠΑΡΑΛΥΚΊΔΗΣ "

Του: Γιώργου Καρανικόλα

Τραπέζι Νο 3 στον Αιγινιακό μέσα στο 2022 , δείγμα του κλίματος ευφορίας που επικρατεί στην ομάδα της Βόρειας Πιερίας,  μετά την εξαιρετική αγωνιστική και βαθμολογική παρουσία της στο πρωτάθλημα της Β'κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας .

Αφού ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τρίτης , η διοίκηση του συλλόγου με τον επικεφαλής της Νίκο Μούμο οργάνωσε στην εντέλεια τραπέζι με κρεατικά , στο πνεύμα της τσικνοπέμπτης στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό τήμ . Επικράτησε χαρούμενη ατμόσφαιρα , απόρροια της πορείας του Αιγινιακού που , βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας . Μοναδικός στόχος είναι η παραμονή στην πρώτη θέση και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά από την τρίτη θέση , ώστε τα μπαράζ ανόδου για την Α' κατηγορία να γίνουν πιο εύκολη υπόθεση . 

Στο μεταξύ ο Τεχνικός Γιώργος Ντάμτσιος τόνισε στους παίκτες του : 

" Συνεχίζουμε με δουλειά μέσα στο γήπεδο την  προσπάθεια που ξεκινήσαμε στις 27 Ιουλίου στοχεύοντας στην κατάκτηση του τίτλου . Συγχαρητήρια στα παιδιά τα οποία δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.  Και το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου που , είναι νυχθημερόν κοντά στην ομάδα . Δεν είναι ώρα για λόγια, το μόνο που θέλω να επισημάνω είναι ότι πρέπει να  συνεχίσουμε με τον ίδιο  Ρυθμό , για την επίτευξη του σκοπού μας . Και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε " 

Στη διάρκεια του δείπνου οι ποδοσφαιριστές επεφύλαξαν μια έκπληξη στον αρχηγό Νίκο Παππά που είχε τα γενέθλιά του , προσφέροντας τούρτα . Του ευχόμαστε υγεία και να εκατοστήσει . Με μικρή καθυστέρηση ήρθαν στο τραπέζι ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Αργυρόπουλος και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Καρανικόλας προερχόμενοι από τη Θεσσαλονίκη όπου συνοδέυσαν το ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Κώστα Τασιώνα στην κλινική του Αγία Λουκά όπου επισκέφτηκαν τον γνωστό γιατρό Μπάμπη Λαζαρίδη , ο οποίος διέγνωσε θλάση και θα απουσιάσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου