Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Με μεγάλη ανταπόκριση και αισιόδοξα μηνύματα η καθιερωμένη ετήσια κοπή της Πίτας του Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ»

Η καθιερωμένη ετήσια κοπή της πίτας του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου. Λόγω των ειδικών συνθηκών και των προληπτικών μέτρων κατά του Covid-19 δεν προσκλήθηκαν εκπρόσωποι αρχών και φορέων και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά με τη συμμετοχή  μελών και φίλων, στην αθλητική στέγη του Συλλόγου.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αξέχαστου μέλους μας Μιχάλη Σιαμάτρα ο οποίος αγάπησε με πάθος το Σύλλογο και πρόσφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του.

Όπως μεταξύ άλλων ανέφερε στη σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Ιωαννίδης:

« H κοπή της φετινής πίτας γίνεται με τη σκέψη μας στα μέλη που νοσούν και δεν μπορούν να παρευρεθούν καθώς και στα μέλη που διαβιούν εκτός Ν. Πιερίας ή και εκτός Ελλάδος 

[…].

Το 2021 ήταν μία δύσκολη από κάθε άποψη χρονιά. Είναι σημαντικό όμως, ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και τις δυσάρεστες  καταστάσεις, είμαστε εδώ, όρθιοι, δυνατοί και έτοιμοι να συνεχίσουμε το πολυετές και πλούσιο έργο του Συλλόγου μας. Γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι είναι κοντά στο Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» και συμβάλλουν με κάθε τρόπο στην επίτευξη των σκοπών του.

Ενδεικτικά αναφέρω ότι πριν λίγες ημέρες τέθηκε σε λειτουργία ο ανελκυστήρας για την Όλγα, φοιτήτρια της Σχολής Δημοσιογραφίας του Α.Π.Θ., η οποία είναι άτομο με ειδικές ικανότητες. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ξεπερνούσε τις 11.500,00 ευρώ. Επίσης η αιμοδοσία του Συλλόγου συνεχίστηκε με επιτυχία και στήριξε πολλές φορές ανθρώπους που είχαν ανάγκη. Επιπλέον οι ετήσιες καρδιολογικές εξετάσεις για όλα τα μέλη του Συλλόγου μας αποτέλεσαν και αποτελούν προτεραιότητα γι' αυτό και συνεχίστηκαν με επιτυχία. Παράλληλα  θέσαμε ως προτεραιότητα την ανακαίνιση και συντήρηση της Αθλητικής και Πολιτιστικής μας στέγης καθώς και την ενίσχυση του αθλητικού εξοπλισμού που είναι  απαραίτητος για την διοργάνωση αγώνων και όπως διαπιστώνετε τα καταφέραμε. Τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά τα γραφεία του Συλλόγου έχουν ανακαινιστεί και σε αυτήν την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε. 

Σας ανακοινώνω στο σημείο αυτό ότι ήδη προετοιμαζόμαστε για την διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων και ενημερωτικών ημερίδων. Η τακτική εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου, ενώ στις 18 Ιουνίου  θα συνδιοργανώσουμε με την τοπική Εκκλησία και τον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού «Το Πέρασμα Του Αποστόλου Παύλου». 

Η επόμενη μέρα όμως μας οδηγεί να προκηρύξουμε πρόωρες εκλογές λόγω του Διοικητικού κενού που προκάλεσε η απώλεια του Μιχάλη. Ελπίζουμε και αισιοδοξούμε  ότι του χρόνου θα μπορέσουμε να κόψουμε την πίτα του Συλλόγου μας όπως παλιά. Το έχουμε άλλωστε ανάγκη να βρεθούμε επιτέλους όλοι μαζί και να ανταλλάξουμε ευχές χωρίς απαγορεύσεις και περιορισμούς.

 Σας ζητώ να παραμείνετε κοντά στο Σύλλογό. Να διεκδικήσετε θεσμικές θέσεις στις επερχόμενες εκλογές, ακόμη όμως και αν δεν θέσετε υποψηφιότητα, να συνδράμετε σε μια νέα δημιουργική πορεία. 

Σας ευχαριστώ πολύ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι κομμάτια από την πίτα δόθηκαν ως εξής::

Άγιο Νέστορα, Προστάτη του Αθλητισμού

Στην Αθλητική και Πολιτιστική μας Στέγη

Σε όλους τους φορείς του Ν. Πιερίας που στηρίζουν τις δράσεις του Συλλόγου

Σε όλες τις Διασωστικές Ομάδες, Πολιτιστικούς Συλλόγους, Αθλητικά Σωματεία, εθελοντικούς φορείς κ.α που συμμετέχουν ενεργά στις διοργανώσεις μας.

Στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού και Υπεραποστάσεων

Στον αδελφοποιημένο με τον Σύλλογό μας, Παγκύπριο Σωματείο Δρομέων ‘’Περικλής Δημητρίου’’.

Σε όλα τα μέλη μας από την Πιερία και  κάθε γωνιά της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο τμήμα αιμοδοσίας, στα μέλη και τους φίλους αιμοδότες του Συλλόγου μας.

Στους χορηγούς, δωρητές και δωροθέτες του Συλλόγου μας.

Σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, που διαχρονικά προβάλουν το έργο του Συλλόγου μας. Χρόνια Πολλά σε όλα τα μέλη και τις οικογένειές τους!!  

Η Ελένη Κώστα ήταν η τυχερή της φετινής χρονιάς καθώς κέρδισε το φλουρί και τα δώρα που είχαν προαναγγελθεί. Συμβολικά δώρα δόθηκαν σε όλα τα μέλη που παρέστησαν στην εκδήλωση..

Χρόνια Πολλά σε όλο τον κόσμο!

Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου