Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Με συννεφιά, τοπικές βροχές και καταιγίδες θα κυλήσει η μέρα

Σήμερα Τετάρτη Σχεδόν σε όλη τη χώρα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές καταιγίδες ισχυρές κυρίως  στα Α και Ν , χιόνια στα ορεινά τα Κ και Β ημιορεινά , και σε περιοχές της Θράκης με χαμηλό υψόμετρο . 

Τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν στο Β Ιόνιο , την Ήπειρο , Δ Στερεά , Μακεδονία και Θεσσαλία   Οι Άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και το Β Αιγαίο ΒΔ 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ , στο υπόλοιπο Αιγαίο  Ν 6 με 8 μποφόρ. 

Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στα Κ και Β έως 7 με 9 βαθμούς  , στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα Ηπειρωτικά έως 13 με 14 βαθμούς και  στο Αιγαίο έως 15 με 16 βαθμούς .Την Πέμπτη τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Α και Ν και την Παρασκευή θα σταματήσουν.  

Οι Άνεμοι θα πνέουν Β την Πέμπτη 7 με 9 μποφόρ ,  την Παρασκευή θα εξασθενήσουν και  η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση την Πέμπτη   Τέλος το Σάβ/Κυρ  σχετικά βελτιωμένος καιρός ,  χωρίς αξιόλογες βροχές  με άνοδο της θερμοκρασίας  και ανέμους μέχρι 5 μποφόρ στα πελάγη.  

Αττική                                                                                                                                           

Καιρός :Συννεφιά με τοπικές βροχές κατά διαστήματα ισχυρές και σποραδικές καταιγίδες.  Άνεμοι: ΝΔ , βαθμιαία ΒΔ 5 με 7 μποφόρ.  Θερμοκρασία: έως 13 βαθμούς

Θεσ/νίκη   

Καιρός : συννεφιά με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά , το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί.  Οι  άνεμοι θα πνέουν Β 5 με 7 μποφόρ.   Η Θερμοκρασία έως 7  βαθμούς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου