Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Πρωταθλητές και πάλι οι Παίδες του Πιερικού

 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ

ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Πρωταθλητές για ακόμα μια φορά αναδείχθηκαν οι Παίδες του Πιερικού, καθώς κατέκτησαν το πρωτάθλημα και μάλιστα αήττητοι, αφού δεν έχασαν σε κανέναν αγώνα. Το τεχνικό και τακτικό επίπεδο των παίδων του Πιερικού, τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά τους αλλά και η αγωνιστική πειθαρχία τους έδωσαν την ικανότητα να δείξουν ότι είναι ένα επίπεδο πάνω απ'όλες τις ομάδες.

Ο αρχιτέκτονας αυτής της ομάδας και ο άνθρωπος που οδηγεί το βόλεϊ της Κατερίνης στις μεγαλύτερες επιτυχίες και στο υψηλότερο επίπεδο, ο Ομοσπονδιακός προπονητής και προπονητής του Πιερικού Κώστας Σαρρής δήλωσε ευχαριστημένος τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την προσπάθεια των αγοριών του Πιερικού, και πως τα καλύτερα έρχονται.

Ο Πιερικός δείχνει για ακόμη μια φορά την κυριαρχία του στα τμήματα υποδομής, δείχνει ότι η βάση της ομάδας έχει χτιστεί πολύ γερά, μιας ομάδας όπου οι άντρες αγωνίζονται στην υψηλότερη κατηγορία που έχει αγωνιστεί ποτέ ομάδα της Κατερίνης και δείχνει ότι με την άριστη οργάνωσή του σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς, τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά, οι ψηλότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες είναι ζήτημα χρόνου.

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, πριν την έναρξη του αγώνα Γυναικών Πιερικού – Αρχελάου σ'ενα πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα έγινε από το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ κ.Τασχουνίδη Χρήστο η απονομή του κυπέλλου και των χρυσών μεταλλίων στην αήττητη πρωταθλήτρια ομάδα Παίδων του Πιερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου