Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022

Έκοψε την πίτα του ο Πιερικός! (φωτο)


 Την κοπή της βασιλόπιτας για το 2022 πραγματοποίησε ο Πιερικός χθές, στην γνωστή ταβέρνα και χορηγό της ομάδας, "ΣΕΡΙΦΗΣ" στην Κατερίνη. Μέσα σε ζεστό και καθαρά οικογενειακό περιβάλλον, ανδρική ομάδα και Κ19, με τη διοίκηση, τους προπονητές και το προσωπικό της ΠΑΕ, πραγματοποιήθηκε η όμορφη εκδήλωση που περιελάμβανε και ένα πλούσιο για όλους γεύμα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός και ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, καλωσόρισαν τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, τους ζήτησαν καλά αποτελέσματα στα παιχνίδια που ακολουθούν και ευχήθηκαν σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

 Στη συνέχεια ο δήμαρχος έκοψε τις δυο βασιλόπιτες και μοιράστηκαν σε όλους τα κομμάτια της πίτας με τους τυχερούς στους οποίους έπεσαν τα φλουριά, να είναι οι Γιαλαμίδης, Σούνταρ, Τοπαλίδης απο την ανδρική ομάδα και οι Κότσα, Παπαδόπουλος απο την δεύτερη ομάδα της Κατερινιώτικης ΠΑΕ. Ο πρόεδρος Σταύρος Νατσιάβας, έδωσε απο έναν φάκελο με το συμβολικό ποσό των διακοσίων ευρώ για κάθε τυχερό ποδοσφαιριστή της ανδρικής ομάδας και των 100 ευρώ, για τον καθένα απο τη δεύτερη ομάδα!

Παρόν στην όμορφη εκδήλωση και ο ΣΦΚ Πιερικός, που παρέστη με πολυμελή αντιπροσωπεία του, δείγμα της ενότητας και του ισχυρού δεσμού που υπάρχει ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον ερασιτέχνη της μεγάλης μελανόλευκης οικογένειας. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΦΚ Γιάννης Λαζαρίδης, πήρε το λόγο μεταφέροντας τις ευχές της διοίκησης, για μια καλή χρονιά σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Το Σάββατο ο Πιερικός αναχωρεί για την Ξάνθη για το παιχνίδι της επόμενης ημέρας (Κυριακή 13/2, 17.00΄) στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής με αντίπαλο την τοπική ακριτική ομάδα. Υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα που θα βελτιώσει την βαθμολογική θέση του συλλόγου της Πιερίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου