Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ

 

Γράφει ο: Βασίλης Τσακιρίδης,δάσκαλος

Ανοιχτή Επιστολή – Κάλεσμα

Αγαπητοί Πιεριείς, συμπολίτες μου.

Αρκετά χρόνια η ομάδα μας ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας χάρισε στιγμές δόξας και θαυμασμού. Μας έδωσε το δικαίωμα να τον δοξάζουμε και να τον χαιρόμαστε, μας χάρισε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε και να πανηγυρίζουμε μαζί του.

Ο σύλλογος αυτός του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που άνδρωσε γενιές ποδοσφαιριστών και τους μετέδωσε ότι «η περηφάνεια και η αξιοπρέπεια έχουν νόημα στον αθλητισμό», πρέπει να αισθάνεται σίγουρος για το μέλλον του.

Τώρα αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή πρέπει να στηρίξουμε την αγαπημένη ομάδα της καρδιάς μας…

Σήμερα η ομάδα δείχνει τα τεράστια ψυχικά αποθέματα που διαθέτει και προσπαθεί πάντα για το καλύτερο ασχέτως αν τα αποτελέσματα πολλές φορές μας γύρισαν την πλάτη,παίζεται το παρόν και το μέλλον της και δεν πρέπει να πάρουμε αψήφιστα τη συγκεκριμένη στιγμή επαναπαυόμενοι, θέλει αμέριστη στήριξη κι αγάπη.

Πρέπει στα εναπομείναντα επτά (7) εντός έδρας παιχνίδια να δώσουμε στις εξέδρες του Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης το στίγμα και τον παλμό που αρμόζει στο όνομα ΠΙΕΡΙΚΟΣ…

Οφείλουμε όλοι να αφήσουμε στην άκρη τις όποιες αντιπαραθέσεις έχουμε και όλοι μαζί σαν μια γροθιά, σαν μια ΠΙΕΡΙΚΗ μελανόλευκηοικογένεια να βοηθήσουμε την αγαπημένη ομάδα της καρδιάς μας να κατακτήσει τον πολυπόθητο στόχο.


Απευθύνω κάλεσμα προς όλους, οργανωμένους οπαδούς, φιλάθλους και απλούς φίλους της ομάδας για συσπείρωση, ενότητα και συμπόρευση με μοναδικό στόχο το μεγαλείο του αγαπημένου μας ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

 Πιστεύω στη συλλογικότητα, στην ευγενή άμιλλα και στο ήθος των συμπολιτών μας και ευελπιστώ στην αμέριστη συμπαράσταση όλων μας αρχής γενομένης από την Κυριακή 27/2/22 με αντίπαλο την ομάδα του ΑλμωπούΑριδαίας.  Να ξεκινήσουμε ένα πρωτοποριακό και φιλόδοξο εγχείρημα που θα μας χαρίσει πάλι τα χαμόγελα.

Πρέπει να σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στο πλευρό των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης στη μεγάλη αυτή προσπάθεια ανάδειξης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ώστε να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα της ομάδας μας στην επαγγελματική κατηγορία που τόσο πραγματικά αγαπάμε και θέλουμε να την καμαρώνουμε.

Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών τη δεδομένη στιγμή, αλλά και το μεγάλο φορτίο που αναλαμβάνει ο προπονητής, το τεχνικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση, ήρθε η στιγμή να δείξουμε όλοι εμείς ότι έχουμε συνείδηση και δεν θα αφήσουμε την ομάδα μας, αυτά τα νέα παιδιά, τώρα που μας έχουν ανάγκη να πορευτούνε μόνα τους.

Οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται τον δυνατό παλμό της εξέδρας για να διατηρηθεί η πίστη στον στόχο.

Η συσπείρωσή μας τώρα, αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, απαιτεί να είμαστε δίπλα στην ομάδα. Είναι μοναδική και θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσει να είναι μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος προκειμένου να φθάσουμε στον πολυπόθητο στόχο, προσδοκώντας στη μαζική παρουσία και υποστήριξη.

Εμπρός λοιπόν, όλοι μαζί να προσφέρουμε στήριξη στο σωματείο μας, που γέμισε σελίδες λαμπρής παρουσίας στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και της πόλης μας.

Ας δώσουμε την ανάσα που έχει ανάγκη ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ για να συνεχίσει όχι απλά να αναπνέει, αλλά να δρα, να δημιουργεί και να προσφέρει χαρές, συνοδευόμενος πάντα από ομοψυχία, ενότητα και συναίσθημα αγάπης και πίστης.

Τώρα είναι η ώρα των φίλων της ομάδας, ξεκινάει μία παμπιερική εκστρατεία στήριξης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Γνωρίζοντας τον κόσμο μας θέλω να πιστεύω ότι σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ δεν θα αφεθεί να βαδίσει μόνος του το δύσκολο δρόμο, αλλά θα έχει τη συμπαράσταση όλων ημών των ανθρώπων του μόχθου και του φιλότιμου. Εμπρός λοιπόν ας του δείξουμε το δρόμο.Η διοίκηση με υπερπροσπάθεια έκανε και κάνει συνεχώς σημαντικά βήματα ανάδειξης της ομάδας πανελλαδικά σ΄ όλους τους τομείς.

Όλοι μαζί εμείς, εσείς, αυτοί, εκείνοι τα πετύχαμε. Δεν μας τα χάρισε κανείς…. φίλοι μου.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ένα όνομα, μία ομάδα, μια πόλη, που δεν τελειώνει ποτέ!

Σημ.: Δεν εκπροσωπώ κανέναν πλην του εαυτού μου.

Με εκτίμηση

Βασίλης Τσακιρίδης

Δάσκαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου