Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

ΓΑΣ Σβορώνου: Νίκη κορυφής και τραπέζι στο Battlenet 3D Katerini

 Άλλη μια νίκη που την εδραιώνει στην κορυφή της βαθμολογίας, πέτυχε η ομάδα μας. Με σπασμένα τα φρένα συνέχισε η ομάδα μας, επικρατώντας με 1-3 του τοπικού Δία, στο Δίον.

Οι παίκτες του Γιάννη Κωνσταντινίδη έβαλαν από νωρίς 2 γκολ απλοποιώντας τα πράγματα, παρόλα αυτά έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να μπουν ξανά στο ματς με γκολ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Ο πρώτος σκορερ του πρωταθλήματος με το 2ο προσωπικό γκολ, έδωσε τέλος στις ελπίδες και διατήρησε την ομάδα μας πρώτη, αήττητη και απόλυτη κυρίαρχο του βαθμολογικού πίνακα. 

Με την έναρξη του αγώνα, η ομάδα μας πίεσε ψηλά τον αντίπαλο δημιουργώντας την πρώτη καλή ευκαιρία από το κόρνερ του Μακράκη και την σκαστη κεφαλιά του Δημητρίου, που μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Ο τρομερός συνδυασμός Κυρτέγου-Μακράκη- Κυπαρίσση έφερε τον τελευταίο σε σημείο βολής, και εκείνος δεν λαθεψε εκτελώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 12'. Στο 19', το κόρνερ του Μακράκη δημιούργησε αναταραχή στην αντίπαλη περιοχή, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Κωτσιόπουλος κάνοντας το 0-2. Η πίεση συνεχίστηκε, με τον Χατζηθεοδωρίδη να κλέβει να δίνει στον Κυπαρίσση αλλά το σουτ κατέληξε αουτ. Στην συνέχεια, ένα σουτ του Κυρτέγου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Κάπου εκεί η ομάδα μας χαλάρωσε, δίνοντας χώρο στον αντίπαλο. Εκτέλεση φάουλ του Ευαγγελόπουλου  απέκρουσε σε κόρνερ ο Παπατολίκας. Νέα ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη, και πάλι ο Παπατολίκας δήλωσε παρών. Σουτ του Μανίκα αουτ. Στο 45' σέντρα του Μανίκα, κεφάλια του Κυπαρίσση η μπαλα στο δοκάρι, και στην επαναφορά ο Δίας μείωσε σε 1-2.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας κοίταξε να προφυλάξει τα μετόπισθεν, και να διατηρήσει το σκορ. Πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους γηπεδούχους, με τον Παπατολίκα να αποκρούει ενστικτωδώς εντυπωσιακά. Στην συνέχεια, ο έλεγχος πέρασε αποκλειστικά στην ομάδα μας με τ νεύρα να είναι στο κόκκινο. Ωραία ενέργεια του Βούλγαρη Ν., κεφάλια του Κυπαρίσση λίγο έξω. Ωραία ενέργεια του Χατζηθεοδωρίδη και σέντρα ακριβείας στον Κυπαρίσση, με τον τελευταίο να σκοράρει κάνοντας το 1-3 και δίνοντας ένα τέλος στον αγώνα. Με τα 2 γκολ αυτά ο Κυπαρίσσης έφτασε τα 21, περνώντας μονος στην κορυφή της σχετικής λίστας. Στο τέλος η ομάδας προσπάθησε να απειλήσει με κάποια κόρνερ αλλά δεν κατάφερε κατι παραπάνω. 

Αρχική εντεκάδα: Παπατολίκας, Βούλγαρης Ν.,Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Λαγδάρης, Δημητρουλόπουλος, Τροΐρης, Μακράκης, Χατζηθεοδωρίδης,  Κυρτέγος, Κυπαρίσσης.

Ως αλλαγές πέρασαν ο Δελαβερίδης στην θέση του Κυρτέγου στο 63', ο Ζώβληκας και ο Καραμανώλας στις θέσεις των Λαγδάρη και Δημητρουλόπουλου στο 75' και οι Καρτσαμπάς και Κατσιαμήτας αντικατεστήσαν τους Βούλγαρη και Μακράκη στο 87'

Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστούν θερμά τον Δία Δίου για την άψογη φιλοξενία και εύχονται καλή συνέχεια με υγεία στην ομάδα του Δία.

Τραπέζι στο Battlenet 3D Katerini

Ο πρόεδρος, η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες της ομάδας μας ευχαριστούν θερμά την οικογένεια Πριόνα για το τραπέζι που μας παρέθεσαν, μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Δία Δίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου