Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Επιστρέφει μετά απο 6 μήνες ο Δεμιρτζόγλου! Η αποστολή με Αλμωπό


 Μια ευχάριστη εξέλιξη έκρυβε η ανακοίνωση της αποστολής της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας στο Ά ΔΑΚ της Κατερίνης. Ο Γιώργος Βαζάκας συμπεριέλαβε σε αυτήν τον Κωστή Δεμιρτζόγλου, που επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά απο 6 μήνες.

Ο πρώτος σκόρερ της περσινής περιόδου της Κατερινιώτικης ομάδας, είχε τραυματιστεί  αρχές Σεπτεμβρίου (κάταγμα περόνης) στο ...φιλικό που έδωσε  ο Πιερικός στη Φιλιππούπολη με τον Απόλλωνα Λάρισας.  

Η διοίκηση της ΠΑΕ, ο πρόεδρος Σταύρος Νατσιάβας και ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, του ευχόμαστε ολόψυχα να επιστρέψει "σιδερένιος" στην αγωνιστική δράση, ενισχύοντας επιθετικά την ομάδα μας.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που πήρε ο έμπειρος τεχνικός στην αποστολή, είναι οι:

Τζήμας, Γαλάνης, Γιαλαμίδης, Δεμιρτζόγλου, Ζαφειράκης, Ζούρκος, Ίτσιος, Κανούλας, Κριμιτζάς, Καρανάτσιος, Bouoli, Eboussi, Μηλιώτης, Ντίνας, Παντελιάδης, Παπαδόπουλος Βασ., Τοπαλίδης, Τόσκας, Φωκαΐδης, Χαρτσιάς.

Το αυριανό παιχνίδι (Κυριακή 27/2) με τον Αλμωπό, θα ξεκινήσει στις 14.45΄ στο γήπεδο μας (Α΄ΔΑΚ Κατερίνης) και η γενική είσοδος για τους φιλάθλους ορίστηκε στα 5 ευρώ. Επίσης θα υπάρχουν στα εκδοτήρια τα εισιτήρια του ενός ευρώ (1 ευρώ), για τους ανέργους, τους κατόχους κάρτας ΑΜΕΑ, τους εργαζόμενους στα σώματα ασφαλείας, τους μαθητές  εώς 17 ετών και φοιτητές. 

Για παιδιά κάτω απο 12 ετών, η είσοδος είναι ελεύθερη.

Απευθύνουμε κάλεσμα στους φιλάθλους μας, να βρεθούν στο πλευρό μας στις κερκίδες του γηπέδου, για να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και να τους σπρώξουν με τις εκδηλώσεις τους,  στη νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου