Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Με 22 παίκτες η αποστολή για το εξ αναβολής με Ηρακλή

 Ολοκληρώθηκε σήμερα μεσημέρι Τρίτης 01/02 η προετοιμασία της ομάδας μας, για το αυριανό (2/2, 15.00΄) εξ αναβολής παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής, με τον Ηρακλή στο γήπεδο μας.

Ο Γιώργος Βαζάκας και οι συνεργάτες του, είδαν με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού να δηλώνουν το παρόν και να τίθενται στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού για την αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι διαδικασίες για την έκδοση των δελτίων Ντίνα και Κουκόλη που αποκτήθηκαν πρόσφατα ολοκληρώθηκαν και οι δυο ποδοσφαιριστές μετέχουν κανονικά στην αποστολή της ομάδας μας, την οποία αποτελούν συνολικά 22 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι:

Τζήμας, Γαλάνης, Ράντος, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Εμπουσί, Γιαλαμίδης, Κουκόλης, Παντελιάδης, Σούνταρ, Τόσκας, Ντίνας, Ζαφειράκης, Φωκαΐδης, Ζούρκος, Κριμιτζάς, Χαντζάρας, Παπαδόπουλος Βασίλης, Κανούλας, Μηλιώτης, Καρανάτσιος, Μπουόλι.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Τα εισιτήρια του αγώνα αλλά και του κάθε εντός έδρας αγώνα του Πιερικού απο αύριο και στη συνέχεια, θα πωλούνται στις παρακάτω τιμές:

Γενική είσοδος 10€

Εισιτήρια για γυναίκες αλλά και παιδιά απο 13 εώς 18 ετών και φοιτητές 5€

Εισιτήρια για παιδιά απο 6 έως και 12 ετών, ανέργων με επίδειξη κάρτας ανεργίας και στρατιωτικών κλπ με ταυτότητα, 1€

Βάση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, θα καλυφθεί απο τους φιλάθλους το 10% της χωρητικότητας του Α΄ΔΑΚ, οι φίλαθλοι πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και να κρατούν μεταξύ τους αποστάσεις, φορώντας την μάσκα τους κατά την είσοδο τους στο γήπεδο αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα. Οι ανήλικοι από 13 ως 17 ετών, θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό PCR Test 72 ωρών ή Rapid Test 48 ωρών. Οι ανήλικοι ως 12 ετών, θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με αρνητικό Self Test της ίδιας μέρας.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου