Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Ατρόμητος Κατερίνης - Γ.Α.Σ Σβορώνου 0-1 Νίκη και γεύμα στον "ΠΟΔΑ"

Σπουδαία νίκη για το ψυχωμένο σύνολο του Γιάννη Βαρβούτη, ο οποίος ξεκίνησε νικηφόρα και για το πρωτάθλημα. Η ομάδα μας αν και βρήκε έναν καλά οργανωμένο αντίπαλο απέναντι της, κατάφερε και με 10 παίκτες μάλιστα να πετύχει το γκολ, και να πάρει άλλους 3 βαθμούς.

Οι ποδοσφαιριστές μας έβγαλαν καρδιά και ψυχή στο τελευταίο 20πτο παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και κατάφεραν να πετύχουν το γκολ, που μας χάρισε την νίκη, και εκτός αυτού κατάφεραν να μην δεχτούν ούτε μια φάση από τον αντίπαλο αλλά αντίθετα να κάνουν και ένα δοκάρι. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Κυρτέγος στο 71' μετά από πάσα πάρε- βάλε  του Καραμανώλα. 

Στο πρώτο ημίχρονο,  η ομάδα ξεκινήσε έχοντας την κατοχή, και πιέζοντας τον αντίπαλο σε όλο το γήπεδο. Σπουδαιότερη ευκαιρία για την ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο ήρθε με τρομερό σουτ του Κυπαρίσση εκτός περιοχής με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το αριστερό παραθυράκι. Μια κεφαλια του Κωτσιόπουλου πέρασε ελάχιστα έξω. Ενώ τα φάουλ του Καραμανώλα και του Κυρτέγου πέρασαν ανεκμεταλλευτα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε με σκοπό να πετύχει το γκολ που θα τις δώσει την νίκη. Πρώτη καλή στιγμή με το σουτ του Κυπαρίσση εκτός περιοχής να περνάει άουτ. 

Τρομερή ευκαιρία για την ομάδα μας, με τον Ζώβληκα να βρίσκεται απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα από πλάγια θέση το σουτ όμως πέρασε άουτ. Μοναδική καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με ένα σουτ μέσα από την περιοχή, στο οποίο απέκρουσε με υπερένταση ο Παπατολίκας. Στο 69' η ομάδα μας έμεινε με παίκτη λιγότερο, εξαιτίας της αποβολής του Λαγδάρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Όμως, οι ποδοσφαιριστές μας αντέδρασαν, δείχνοντας καρδιά πρωταθλητή,    και κατάφεραν να κάνουν το 0-1 με τον Κυρτέγο να πλασάρει σε κενήεστία, έπειτα από ωραία ενέργεια και ασίστ πάρε βαλε του Καραμανώλα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και το υπέρ της σκορ, η ομάδα μας συνέχισε να κάνει το παιχνίδι της και είδε την τύχη να της γυρνα την πλάτη στο 80', όταν το τρομερό σουτ του Δημητρουλόπουλου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, και στην επαναφορά το σουτ του Κυπαρίσση σταμάτησε ένας αμυντικός. Στα εναπομένοντα λεπτά η ομάδα μας κατάφερε να διαχειριστεί  το υπερ της σκορ, και να πάρει άλλη μια νίκη. 

Αρχική εντεκάδα: Παπατολίκας, Βούλγαρης Ν.,Κωτσιόπουλος,Τροΐρης, Χατζηθεοδωρίδης, Δημητρουλόπουλος, Ζώβληκας, Κυρτέγος, Μακράκης, Καραμανώλας,Κυπαρίσσης 

Ως αλλαγές πέρασαν ο Λαγδάρης στην θέση του Μακράκη στο 25' (λ.τ), ο Καρτσαμπάς στην θέση του Χατζηθεοδωρίδη στο 60', και οι Δελαβερίδης και Κατσιαμήτας αντικατεστήσαν τους Κυρτέγο και Καραμανώλα στο 85'.

Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστούν θερμά την ομάδα του Ατρομητου για την άψογη φιλοξενία!

Τραπέζι στον ΠΟΔΑ!

Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστούν θερμά τα αδέρφια Πόδα για το τραπέζι που παρέθεσαν στην ομάδα μας μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Ατρομητου Κατερίνης!

Γ.Α.Σ Σβορώνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου