Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Γ.Α.Σ Σβορώνου -ΠΑΕ Ποντίων 0-0

Την πρώτη εντός έδρας βαθμολογική απώλεια, και μόλις δεύτερη στην χρόνια, έκανε η ομάδα μας. Η ομάδα μας παρά τις παρα πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε και την καθολική κυριαρχία της δεν κατόρθωσε να πάρει το τρίποντο. Παρόλα αυτά, η ομάδα μας παρέμενει πρώτη και αήττητη, σε ασφαλή και πλεονεκτική θέση, έναντι των αντιπάλων της.

Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ήταν καθολικά ανώτερη του αντιπάλου με πολλές κλασσικές ευκαιρίες, δεν πέτυχε το γκολ που θα της έδινε ψυχολογία, να κάνει πιο εύκολα το παιχνίδι της, αντ' αυτού κινδύνεψε με τις πολύ επικίνδυνες αντεπιθεσεις των φιλοξενούμενων κυρίως στο 2ο ημίχρονο.

Σρο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας από την πρώτη στιγμή είχε την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού. Πρώτη φάση με το  Μακράκη να σουτάρει, αλλά η μπαλα να περνάει αρκετά αουτ. Επόμενη καλή στιγμή κεφαλιά του Κωτσιόπουλου η μπαλα ελάχιστα άουτ. Φάουλ από τα πλάγια με τον Κυπαρίσση να εκτελεί, αλλά ο τερματοφύλακας να αποκρούει εντυπωσιακά. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει, το τελείωμα του Μακράκη μετά το σπάσιμο του Καρτσαμπά, βρήκε σε ετοιμότητα ξανα τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Οι φιλοξενούμενοι στην αντεπίθεση δημιούργησαν μια ευκαιρία με τον Παπατολίκα να αποκρούει σε κόρνερ. Ενώ η ομάδα εχασε άλλη μια κλασσική ευκαιρία με τον Κυρτέγο στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Καρτσαμπάς πέρασε ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας, ο Κυρτέγος έκανε άψογο κατέβασμα, το τελείωμα πέρασε αουτ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο,  η πίεση εγινε πιο ασφυκτική. Στα πρώτα κιολας λεπτά του 2ου μέρους μια κεφαλια του Κυπαρίσση απομακρύναν οι αμυντικοί πριν εκείνη γίνει απειλητική για το  τερματοφύλακα. Κόρνερ του Κυρτέγου, η μπάλα πέρασε από όλους με τον Δημητρίου να κάνει το γυριστό και τον τερματοφύλακα να αποκρούει. Κόρνερ και πάλι του Κυρτέγου, η μπάλα ελάχιστα άουτ. Αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, ο Δημητρίου εβαλε το σώμα και δυσκόλεψε τον επιθετικό που πλάσαρε πολύ αουτ. Ωραία ενέργεια του Βούλγαρη και του Καραμανώλα με τον πρώτο να σπάει την μπαλα παράλληλα αλλά κανείς δεν βρέθηκε στην πορεία της να την στείλει στα δίχτυα. Φάουλ για τους φιλοξενούμενους σε καλή θεση, η μπαλα αρκετά άουτ. Σουτ του Κωτσιόπουλου πολλά μέτρα μακριά από την περιοχή, εντυπωσιακή απόκρουση στο παραθυράκι του τερματοφύλακα. Φάουλ του Κυρτέγου από τα πλάγια, από την αναταραχή που δημιουργήθηκε ο Τροΐρης βρέθηκε μόνος στο 2ο δοκάρι αλλά το σουτ πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι. Άλλη μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων το σουτ του επιθετικού κατέληξε ευκολα στα χέρια του Παπατολίκα. Παράλληλο γύρισμα του Κατσιαμήτα,  η μπάλα έφτασε στον Καρτσαμπά που εξαπέλυσε μια φωτοβολίδα, αλλά η μπαλα σταμάτησε στα σώματα. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα προσπάθησε να βρει το γκολ της νίκης, αλλά τα κόρνερ που εκτέλεσαν Κυρτέγος και Κατσιαμήτας πέρασαν χωρίς κάποια ευκαιρία. 

Αρχική εντεκάδα: Παπατολίκας, Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος,Δημητρίου, Βούλγαρης Ν., Δημητρουλόπουλος, Τροΐρης, Μακράκης, Δελαβερίδης, Καρτσαμπάς, Κυπαρίσσης 

Ως αλλαγές πέρασαν, ο Καραμανώλας στην θέση του Λαγδάρη στο 28' (λ.τ), ο Κυρτέγος στη θέση του Μακράκη στο 39' (λ.τ). Ενώ ο Κατσιαμήτας αντικατεστήσε τον Δελαβερίδη στο 70'

Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας μας εύχονται καλή συνέχεια με υγεία στην ομάδα των Ποντίων.

Γ.Α.Σ Σβορώνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου