Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Μάλλον ήσουν σε άλλο γήπεδο κύριε Διγκόζη (βίντεο)


Προφανώς ο κύριος Διγκόζης έχει κάποιο θέμα με το θυμητικό του γιατί ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πιερικός πάτησε αρκετές φορές και μέσα αλλά και μερικά μέτρα έξω απο την περιοχή της ομάδας του.

Ίσως να γύριζε αλλού το ...κεφάλι του στο σουτ του Βασίλη Παπαδόπουλου που βρήκε στο δοκάρι (νωρίτερα, σα να γίνεται πέναλτι στον Μπουόλι) και πέρασε άουτ, στο σουτ του Ζαφειράκη που απέκρουσε ο τερμαφύλακας του (στο ποδόσφαιρο τιμωρείται η πρόθεση αλλά ούτε κίτρινη στο δολοφονικό  τάκλιν απο πίσω ο Ανάκογλου) αλλά και στο πλασέ του Κανούλα μέσα απο την περιοχή που αποκρούστηκε απο τον τερματοφύλακα της ομάδας του. 

Η αλήθεια όμως είναι μια και όσο και να θέλει να την διαγράψει απο τη μνήμη του, υπάρχει και το βίντεο του αγώνα, για να του υπενθυμίσει πως τόσο αυτός, όσο και η ομάδα του, ήταν πολύ τυχεροί στις συγκεκριμένες φάσεις. 

Γιατί άν "γύριζε" το παιχνίδι στις πολύ καλές αυτές στιγμές του Πιερικού και γινόταν το 1-2, θα είχε πολλά ακόμη να θυμάται ο συμπαθής τεχνικός της ομάδας των Σερρών. Ο Πανσερραϊκός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος. Είναι αλήθεια αυτό. Στην επανάληψη όμως, το μόνο θετικό του ήταν που πίεσε το διάστημα 85΄- 90+5΄ και είναι λογικό γιατί η ιστορική ομάδα της Πιερίας οπισθοχώρησε για να κρατήσει τον βαθμό στα τελευταία 5 λεπτά αλλά νωρίτερα στο δεύτερο μέρος, ο γηπεδούχος ήταν τυχερός που δεν ευστόχησαν στις τελικές τους προσπάθειες οι παίκτες του Πιερικού.  Και ήμασταν σίγουροι πως δε θα έκανε λόγο για το ....πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και δε θα το έδινε ούτε ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας, που δυστυχώς για κάποιους, είναι πάντα μία.

Οι δηλώσεις του Διγκόζη λίγο μετά το παιχνίδι (ίσως να ήταν και σε άλλο γήπεδο):

 " Είναι και η τύχη πολλές φορές. Ενώ με τον Θεσπρωτό είχαμε πολύ καλή απόδοση στο α’ μέρος, στο β’ μέρος δεν ήμασταν καλοί. Στην Καβάλα το κρατήσαμε λίγο παραπάνω. Σήμερα δε θυμάμαι ο Πιερικός να μπήκε στην περιοχή μας και να μας έκανε κάποια τελική φάση. Δυστυχώς όμως πληρώσαμε την ατυχία μας, την κακοδαιμονία μας."

Και το βίντεο με τις φάσεις που αποδεικνύει ποιά τελικά είναι η αλήθεια:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου