Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Έτοιμος και αποφασισμένος ο Πιερικός για το αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα

 Με 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του θα υποδεχθεί αύριο Κυριακή 23/01 τον Απόλλωνα Πόντου ο Πιερικός.

Η ομάδα της Κατερίνης δε θα έχει για ένα ακόμη παιχνίδι στη σύνθεση της τον Σάκη Παντελιάδη, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Βέροιας. Αυτή είναι η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Betsson Super League 2 και θα ξεκινήσει 2.45΄το μεσημέρι, στο Ά ΔΑΚ της Κατερίνης, την φυσική έδρα του Πιερικού.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Γιώργος Βαζάκας, είναι οι:

Τζήμας, Γαλάνης, Γιαλαμίδης, Ζαφειράκης, Ζούρκος, Ίτσιος, Κανούλας, Καρανάτσιος, Κριμιτζάς, Μηλιώτης, Παπαδόπουλος Βασίλης, Τοπαλίδης, Τόσκας, Φωκαΐδης, Χαντζάρας, Χαρτσιάς, Σούνταρ, Εμπουσί, Γκαγιέγο και Μπουόλι.

Τα εισιτήρια του αγώνα

Τα εισιτήρια του αγώνα αλλά και του κάθε εντός έδρας αγώνα του Πιερικού απο αύριο και στη συνέχεια, θα πωλούνται στις παρακάτω τιμές:

Γενική είσοδος 10€

Εισιτήρια για γυναίκες αλλά και παιδιά απο 13 εώς 18 ετών και φοιτητές 5€

Εισιτήρια για παιδιά απο 6 έως και 12 ετών, ανέργων με επίδειξη κάρτας ανεργίας και στρατιωτικών κλπ με ταυτότητα, 1€

Βάση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, θα καλυφθεί απο τους φιλάθλους το 10% της χωρητικότητας του Α΄ΔΑΚ, οι φίλαθλοι πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και να κρατούν μεταξύ τους αποστάσεις, φορώντας την μάσκα τους κατά την είσοδο τους στο γήπεδο αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα. Οι ανήλικοι από 13 ως 17 ετών, θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό PCR Test 72 ωρών ή Rapid Test 48 ωρών. Οι ανήλικοι ως 12 ετών, θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με αρνητικό Self Test της ίδιας μέρας.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου