Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Μεταγραφικός οργασμός στον Πιερικό - Πρωτοκλασσάτα ονόματα στην λίστα της ομάδας της Πιερίας

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ξεκίνησε και απο αύριο Δευτέρα τα τηλέφωνα των γραφείων της ΠΑΕ Πιερικός, αναμένεται να ...πάρουν φωτιά. Η ενίσχυση της Κατερινιώτικης ομάδας θεωρείται κάτι παραπάνω απο δεδομένη, με το βάρος να πέφτει στον μεσοεπιθετικό χώρο.

Τα ονόματα που έχει στη λίστα της η ΠΑΕ της Κατερίνης είναι βαριά, η πορεία τους γνωστή, γι αυτό και θα γίνουν ασφαλείς μεταγραφές, χωρίς να υπάρχει ρίσκο στις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν.

Επίσης, σύντομα θα ξεκινήσουν και οι συζητήσεις με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν, ώστε να υπάρξει χώρος για τις νέες προσθήκες που θα γίνουν στο ρόστερ της ομάδας.

Σίγουροι στόχοι και παίκτες που θα περάσουν απο τα γραφεία του Πιερικού για να συζητήσουν και αν συμφωνήσων όπως αναμένεται θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση τους, είναι ένας αμυντικός χαφ, με εμπειρία στην Super League  2, ένας αλλοδαπός ακραίος επιθετικός με εμπειρία και πέρασμα απο την Super League, ένας φορ με εμεπειρία και συμμετοχές στην Super League 2, δυο δημιουργικοί μέσοι, εκ των οποίων το όνομα του ενός θα κάνει αίσθηση όταν η μετακίνηση του ολοκληρωθεί, ο Βασίλης Παπαδόπουλος (φορ) που προπονείται ήδη με την ομάδα, όπως και ο Θάνος Φωκαΐδης (μέσος) που έχει ενσωματεί και αναμένεται μόνον να εκδοθεί το δελτίο του.

Ο Πιερικός επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις και την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στην Κατερίνη. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι κυριολεκτικά στον ...αέρα, λόγω των κρουσμάτων που ταλαιπωρούν τον σύλλογο της Πιερίας. Αύριο θα υποβληθούν οι παίκτες σε μοριακά τεστ, τα οποία θα δείξουν πιο δρόμο θα πάρει η κατάσταση τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, νέος γυμναστής στον Πιερικό, είναι ο Γρηγόρης Τσαουσίδης, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου. Αντικαταστάτης του Ηλία Αδαμόπουλου, που σταμάτησε λόγω της έλλειψης χρόνου και ενός οικογενειακού του, προσωπικού θέματος, το οποίο δεν κατάφερε να ξεπεραστεί.

Ενίσχυση με σημαντικό ποσό στον ΓΑΣ Σβορώνου

Με ένα μεγάλο ποσό θα ενισχύσει την ομάδα του ΓΑΣ Σβορώνου η ΠΑΕ Πιερικός. Η διοίκηση της ομάδας του Σβορώνου, θα πάρει το ποσό των 10.000 ευρώ κι αυτό οφείλεται στις πολύ καλές σχέσεις που έχουν μεταξύ τους οι δυο σύλλογοι, η καταγωγή του προέδρου του Πιερικού απο την περιοχή αλλά και οι άριστες σχέσεις Δημάρχου Κατερίνης-Προέδρου ΓΑΣ Σβορώνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου