Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Στην Κατερίνη απο χθές ο Γιώργος Βαζάκας - "Έπιασε δουλειά" ο έμπειρος τεχνικός

 Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός για την αποχώριση του Νίκου Θεοδοσιάδη και του συνεργάτη του Μάριου Παναγιώτου, ο αντικαταστάτης τους Γιώργος Βαζάκας με τον βοηθό και συνεργάτη του, Γιάννη Λάλα, "έπιασαν δουλειά" την αμέσως επόμενη ημέρα (Δευτέρα 17/01).

Ήδη το βλέμμα όλων έχει στραφεί στο επόμενο παιχνίδι, το οποίο θα γίνει αύριο Τετάρτη 19/01 με τον Ολυμπιακό Πειραιώς Β΄στο Ά ΔΑΚ της Κατερίνης (15.00΄).

Ο Γιώργος Βαζάκας είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της Κατερινιώτικης ομάδας, και στη συνέχεια συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές τόσο μέσα στα αποδυτήρια, όσο και έξω στα βοηθητικά γήπεδα του Πιερικού. Η προπόνηση κύλησε με χαλάρωμα και αποθεραπεία όσων αγωνίστηκαν στη Βέροια, ενώ οι υπόλοιποι, πήραν μέρος σε διαφορετικό πρόγραμμα δουλειάς στο γήπεδο.

Στο παιχνίδι της Τετάρτης ο νέος προπονητής του Πιερικού δε θα έχει στη διάθεση του τον Σάκη Παντελιάδη που τραυματίστηκε στον αγώνα της Βέροιας. Στη διάθεση του όμως, θα είναι όλοι οι υπόλοιποι ετοιμοπόλεμοι προδοσφαιριστές.

Τέλος, στα αποδυτήρια του Πιερικού πρίν την χθεσινή προπόνηση, βρέθηκαν και οι Θεοδοσιάδης-Παναγιώτου, οι οποίοι αποχαιρέτησαν παίκτες και προσωπικό ευχαριστώντας τους για την συνεργασία και αποχώρισαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου