Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

ΠΟ Ελασσόνας – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Οι δηλώσεις των δύο προπονητών

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μόρα και του Αποστόλη Στύλου μετά το παιχνίδι της Ελασσόνας:

Αποστόλης Στύλος: Πρώτα από όλα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο γιατί ήταν το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς  

Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την εμφάνιση του 2ου ημιχρόνου και για την μεγάλη προσπάθεια του πρώτου ημιχρόνου και συγχαρητήρια στην ομάδα της Ελασσόνας για τη νίκη.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο ότι τελείωσε το ημίχρονο με ισόπαλο αποτέλεσμα. Είμασταν τυχεροί στα πρώτα δέκα λεπτά όπου οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια. Καταφέραμε να προηγηθούμε, διαχειριστήκαμε καλά όλο το πρώτο ημίχρονο  και στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι είμασταν η ομάδα που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε τρεις – τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες, δεν μπορέσαμε όμως να σκοράρουμε και στον αντίποδα σε μία επιθετική ενέργεια της ομάδας της Ελασσόνας δεχθήκαμε το γκολ και στη συνέχεια μέχρι το τέλος δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε.

Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε πολλές απουσίες λόγω κορονοϊού και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα μικρά τα παιδιά που αγωνίστηκαν πρώτη φορά στην ενδεκάδα και δείξανε αυτό που πιστεύουμε για αυτούς ότι είναι ταλέντα και σίγουρα θα έχουν διαδρομή στο ποδόσφαιρο.   

Εύχομαι στην ομάδα της Ελασσόνας να πετύχει τους στόχους της.

Βαγγέλης Μόρας: Να ευχηθώ και εγώ καλή χρονιά, υγεία σε όλους και να περάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται η ταλαιπωρία που έχουμε τραβήξει με τον κορονοϊό, για να μπορέσουμε να έχουμε ένα πρωτάθλημα με όλα τα παιδιά να μπορούν να συμμετέχουν και να μπορούμε και εμείς να δουλέψουμε όπως χρειάζεται.

Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε στο παιχνίδι ακριβός όπως το ζητήσαμε, έπρεπε να δείξουμε ότι θέλουμε να είμαστε κυρίαρχοι μέσα στην έδρα μας, θεωρώ ότι σταθήκαμε λίγο άτυχοι και ήρθε ένα γκολ το οποίο δεν το περιμέναμε.

Δεν ήταν εύκολο να αντιδράσουμε γιατί ξέραμε από την αρχή τη ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε ότι είναι από τις πιο οργανωμένες ομάδες  και είναι μια ομάδα που μου έκανε εντύπωση, και όπως είπα στα παιδιά είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να μας κοντράρει στα τρεξίματα, είναι μια ομάδα οργανωμένη, μια ομάδα που ξέρει τη θέλει, οπότε θα πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τα συγχαρητήρια πάνε στα παιδιά γιατί αντιδράσανε σωστά, είχανε την υπομονή, σίγουρα μας βοήθησε η στιγμή που πετύχαμε το γκολ και ήρθε η ισοφάριση, οπότε στο 2ο ημίχρονο έπρεπε να γίνει σωστή διαχείριση, έπρεπε να εκμεταλλευτώ αυτό το οποίο δεν είχε ο αντίπαλος, γιατί γνώριζα ότι είχε πολλές απουσίες, οπότε εγώ έπρεπε να εκμεταλλευτώ οπωσδήποτε τις αλλαγές μου και να φρεσκάρω την ομάδα με έμπειρα παιδιά για να μπορέσω να γυρίσω το ματς και να το διαχειριστώ κατάλληλα.

Ήταν όντως στο δεύτερο ημίχρονο καλύτερη η ομάδα του Εθνικού αλλά θεωρώ ότι είμασταν ποιο ουσιαστικοί εκεί που χρειαζόταν.

Δεν μ αρέσει να μιλάω πολύ για τον αντίπαλο αλλά θέλω να δώσω πραγματικά συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα γιατί μ αρέσει να βλέπω τέτοιες ομάδες με νέα παιδιά. Δεν μ αρέσει να οι οποίες στηρίζονται σε παιδάκια μόνο και μόνο για να συμπληρώσουν το ρόστερ. Εγώ είδα μια ομάδα η οποία δεν φοβήθηκε, μια ομάδα η οποία ήρθε με μικρούς, ο προπονητής τους έβαλε, τους πίστεψε και θέλω να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια και εύχομαι μα το κάνουν και άλλες ομάδες, όπως το κάνουμε και εμείς που εμπιστευόμαστε μικρά παιδιά γιατί αυτοί είναι το μέλλον και δυστυχώς αυτό το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν τους βοηθάει.

Εύχομαι υγεία, εύχομαι καλή πορεία στην ομάδα του Εθνικού και θεωρώ ότι είδαμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και πιστεύω ότι το ευχαριστήθηκε και ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου.

Αθλητική Ανασκόπηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου