Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Το καταφανέστατο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Πιερικό και μετέτρεψε σε επιθετικό φάουλ ο διαιτητής Λεωνίδας (Τρικάλων)

 Το σκορ είναι 1-0 για τους γηπεδούχους και σε μια απο τι αντεπιθέσεις της ομάδας μας στο παιχνίδι με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, γίνεται πολύ ωραία το 1-2 σε συνεργασία Μπουόλι και Χαντζάρα. Ο τελευταίος υποδέχεται πολύ ωραία την μπάλα, μπαίνει μέσα στην περιοχή, βάζει στην πλάτη τον αμυντικό της Θεσσαλικής ομάδας και ανατρέπεται καθαρά απο τον αντίπαλο του.

Δείτε τη φάση στο βίντεο όπως την είδαμε κι εμείς που ήμασταν ακριβώς πίσω απο τους δυο παίκτες στη μονομαχία τους και όπως φαίνεται και στο βίντεο κάτω αριστερά, πεταχτήκαμε απο τον πάγκο με τα χέρια ψηλά βλέποντας την πεντακάθαρη παράβαση. Ο διαιτητής της αναμέτρησης κύριος Λεωνίδας, "είδε" επιθετικό φάουλ του ποδοσφαιριστή μας στον αντίπαλο του. 

Ειλικρινά όμως με τέτοιες κραυγαλέες φάσεις που ερμηνεύονται ανάποδα απο τους διαιτητές, τραυματίζεται σοβαρά η αξιοπιστία του ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Όλοι μιλάμε για ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και καθαρό ποδόσφαιρο αλλά ουσιαστικά λέμε λόγια τα οποία κανείς δεν πιστεύει.

Είναι κρίμα για το άθλημα, είναι κρίμα για την διοίκηση της ομάδας μας που κάνει τεράστιες προσπάθειες να μην μας λείπει τίποτε και να λειτουργούμε αξιόπιστα διοικητικά, επαγγελματικά σαν ομάδα δαπανώντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, είναι κρίμα για τον δήμαρχο της πόλης μας που έχει όνειρα και φιλοδοξίες να φτιάξει μια μεγάλη ομάδα για την πόλη και την περιοχή μας γενικότερα.

Είναι κρίμα και είναι και άδικο...


Κύριε Λεωνίδα λυπάμαι πολύ αλλά είστε εκτεθειμένος, η φάση σας εκθέτει...

Μπάμπης Πεΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου