Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Δυναμώνει το ρόστερ του ο Πιερικός! Οι 5 νέες προσθήκες ανακοινώθηκαν σήμερα

 Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, επαληθεύοντας για μια ακόμη φορά τα όσα έχουν υποσχεθεί στους αγνούς, καλούς φιλάθλους και τους χορηγούς της ομάδας μας, τους γνωστοποιούν την συμφωνία με 5 ικανούς και γνωστούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ενισχύσουν την φετινή μας προσπάθεια στην Super League 2.

Ποδοσφαιριστές του Πιερικού είναι επίσημα και από σήμερα, ο Ισπανός Πάμπλο Γκαγιέχο- Pablo Gallego (28 ετών, ακραίος επιθετικός με θητεία σε ομάδες της Ισπανίας, της Νικαράγουα, της Αλβανίας, της Ελλάδας και τελευταία Ά Εθνικής Σλοβακίας). 

Ο Κατερινιώτης Δημήτρης Τόσκας (30 ετών, κεντρικός αμυντικός και αμυντικός μέσος, με θητεία σε Πιερικό, Πανιώνιο, Ηρακλή, Λαμία, Δόξα Δράμας, Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα, Ζελιέσνιτσαρ Βοσνίας και ομάδες της Κύπρου).

Ο Αθανάσιος Κανούλας (29 ετών, φορ, με θητεία Αναγέννηση Επανομής, ΟΦΗ, Άρη, Τύρναβο, Καβάλα, Καλαμαριά, Πανσερραϊκό, Μακεδονικό, Σαντορίνη, Απόλλων Λάρισας, Βέροια).

Ο Βασίλης Παπαδόπουλος (26 ετών, φορ, με θητεία σε ΠΑΟΚ, Καλαμαριά, Τρίκαλα, Ηρακλή, Δόξα Δράμα, Ιάλυσο, Καβάλα). 

Ο επίσης Κατερινιώτης Θάνος Φωκαΐδης, (22 ετών, μέσος, με θητεία στον Πιερικό, τον Παναργειακό, τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου και ομάδες της Σλοβακίας και της Τσεχίας), ο οποίος πραγματοποίησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας με τον Πιερικό το καλοκαίρι αλλά ένα πρόβλημα στο δελτίο του στο εξωτερικό όπου αγωνίζονταν, δεν του επέτρεψε να μεταγραφεί σε επαγγελματική ομάδα τότε. Έπαιξε μέχρι τον Ιανουάριο στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και υπόγραψε σήμερα το επαγγελματικό του συμβόλαιο με τον Πιερικό.

Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία και το ιστορικό (Π) στο στήθος τους!

Επίσης πρόθεση διοίκησης και Δημάρχου, είναι να πραγματοποιηθούν δυο ακόμη προσθέσεις, που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα μας και η μία θα κάνει αίσθηση στον χώρο της SL2.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961 Π.Α.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου