Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Πανσερραϊκός - Πιερικός 1-1 Κράτησε τον βαθμό ο Τζήμας στις καθυστερήσεις

Στο 1-1 έμειναν ο Πανσερραϊκός και ο Πιερικός στην χθεσινή εξ’ αναβολής αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική του Α’ ομίλου της SUPER LEAGUE 2.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι-γκολ του Κανίς, ο Πιερικός με κεφαλιά του Γιαλαμίδη στο 72′ πήρε τον βαθμό απέναντι στον Πανσερραϊκό, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 12η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2.

Έτσι, ο Πιερικός έφτασε τους 14 βαθμούς και βρίσκεται πλέον μόνος στη 10η θέση του πίνακα έχοντας όμως 14 παιχνίδια (θα κάνει το ρεπό του στην τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου).

Ο Πανσερραϊκός έφτασε τους 12 βαθμούς σε 12 αγώνες και υποχώρησε στη 14η θέση του πίνακα, παραμένοντας εντός της επικίνδυνης ζώνης.

Ο Πανσερραϊκός είχε την πρωτοβουλία στο α’ μέρος, την οποία και “μετουσίωσε” με το πέναλτι του Κανίς στο 38′ απέναντι σε έναν Πιερικό που ευτύχησε να έχει σε καλή μέρα τον έμπειρο τερματοφύλακα Τζήμα, ο οποίος νικήθηκε μόνο από την “άσπρη βούλα”.

Το πέναλτι με το οποίο ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ υποδείχθηκε από τον διαιτητή Καλαντζή για τράβηγμα της φανέλας του Κανίς μέσα στην περιοχή του Πιερικού, απόφαση την οποία αμφισβήτησαν έντονα και δικαιολογημένα οι Κατερινιώτες.

Στο β’ μέρος ο Πιερικός ανέβασε την απόδοσή του, μπήκε αποφασισμένος να… επιστρέψει στο ματς και αφού… προειδοποίησε στο 49′ με το σουτ του Παπαδόπουλου να χτυπάει στην εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού του Καβουσάκη, έφτασε στην ισοφάριση στο 72′ όταν ο Γιαλαμίδης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και εν συνεχεία στο σώμα του Ζέρη καταλήγοντας στα δίχτυα της ομάδας του.

Μάλιστα, οι Κατερινιώτες “άγγιξαν” την… ολική ανατροπή στο 85′ αλλά το σουτ του Ζαφειράκη  απέκρουσε ο Καβουσάκης.

“Τα “λιοντάρια” είχαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη στο 90’+4′ αλλά ο Τζήμας νίκησε τον Κανίς σε τετ α τετ, αποκρούοντας σωτήρια με το πόδι και κρατώντας το 1-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καλαντζής (Θεσσαλίας) με βοηθούς τους κ.κ Δίπλαρη (Καρδίτσας), Βογιατζή (Καρδίτσας) ενω 4ος ήταν ο κ. Βουρνέλης (Μακεδονίας).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Διγκόζης)

Καβουσάκης, Κασμερίδης, Δημητρίου, Ζέρης, Φουάσης (77′ λ.τ Έππας), Κρητικός, Μαρκιόνι, Ντίαζ (62′ Ανάκογλου), Κόντσι, Μέσσι, Κανίς.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Βαζάκας)

Τζήμας, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Γιαλαμίδης, Εμπουσί (86′ Κανούλας), Τόσκας (68′ Ζαφειράκης), Μπουόλι, Γκαγιέχο (46′ Ίτσιος), Σούνταρ, Χαρτσιάς (86′ Κρίμιτζας), Παπαδόπουλος (86′ Χαντζάρας).

olympiobima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου