Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Γ. Ολύμπιος Λόφου: Εγχειρίσθηκε με επιτυχία Ο Κώστας Μπαλαούρας

 

Σήμερα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επέμβαση για την αποκατάσταση της ρήξης χιαστού και μηνίσκου από τον κύριο Παγωνίδη Δημήτρη στον ποδοσφαιριστή μας Μπαλαούρα Κωνσταντίνο.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Με γεμάτες τσέπες Χριστούγεννα! Ευχές στους φιλάθλους της Πιερίας

Η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, έδωσαν σήμερα το οκ στο λογιστήριο της ΠΑΕ, να πληρωθεί το προσωπικό και όλοι όσοι εργάζονται στην ομάδα της Πιερίας. 

Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΔΟΥΓΚΑΣ - Ζαλόγγου 11 Κατερίνη


Τηλ. 2351 036724

Χάλκινο μετάλλιο για την Λουκία Σιδηροπούλου και 6η θέση η Χρύσα Καμπερίδου

Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ολυμπιακών Κλάσεων 2021 που πραγματοποιήθηκε στον ιστιοπλοϊκό όμιλο του Πόρτο Ράφτη από 17-12 έως 20-12-2021 συμμετείχε η ιστιοπλοϊκή  ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης. Οι αθλήτριες του ομίλου μας κατέλαβαν στην κατηγορία ilca 6 το χάλκινο μετάλλιο η Λουκία Σιδηροπούλου και την 6η θέση η Χρύσα Καμπερίδου.

Τα σημερινά αποτελέσματα κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας

Κύπελλο ΕΠΣ Πιερίας

Αποτελέσματα 3ης φάσης

Ανακοίνωση ΔΗΜΑΚ για λειτουργία υπόγειων χώρων στάθμευσης

 Ανακοίνωση

Η Δημοτική Επιχείρηση ΔΗ.ΠΑ. Κατερίνης, ενημερώνει ότι λόγω της εορταστικής περιόδου, τροποποιείται το ωράριο λειτουργίας των δύο υπόγειων χώρων στάθμευσης στην πλατεία Δημαρχείου.

Αντιδημαρχία Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας Κατασκευή πεζοδρομίων στην περιοχή του Τιμίου Σταυρού

Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες κατασκευής πεζοδρομίων και βελτίωσης των γεωμετρικών χαρακτηριστικών στους δρόμους πέριξ του 19ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης (περιοχή Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού).

Super League 2: Σκοράρουμε φως για τα παιδιά

Κάθε Σαββατοκύριακο τα δίχτυα των ομάδων της Super League 2 γεμίζουν από γκολ, με τους φίλους του ελληνικού ποδοσφαίρου να έχουν απολαύσει ήδη περισσότερα από 400 τέρματα σε μόλις εννέα αγωνιστικές των δυο ομίλων!

Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης τώρα και μέχρι τη 1 το μεσημέρι

 Ανακοίνωση διακοπής νερού

Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 στην περιοχή του Α’ ΔΑΚ (γήπεδο Πιερικού).

ΔΕΥΑΚ - Παρατείνεται η προθεσμία ρύθμισης 100 δόσεων για ληξιπρόθεσμες οφειλές

Την παράταση της προθεσμίας για τη ρύθμιση χρεών έως και 100 δόσεις προς τη ΔΕΥΑΚ, αποφάσισε κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης.