Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Μετάθεση της 11ης Αγωνιστικής της Β΄ Ερασιτεχνικής

 Έκτακτη Ανακοίνωση

Η Επιτροπή Εκτάκτων  Θεμάτων  της ΕΠΣ Πιερίας, σε έκτακτη (δια περιφοράς) συνεδρίασης της σήμερα 14 Δεκεμβρίου 2021, κατόπιν εισηγήσεως της Επιτροπής Πρωταθλήματος,

Αναβολή αγώνα της ΕΠΣ Πιερίας λόγω υποψίας συμμετοχής σε παράνομο δελτίο στοιχηματισμού

 ΕΠΣ Πιερίας --- Έκτακτη Ανακοίνωση                                 

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας, σε έκτακτη (δια περιφοράς) συνεδρίασης της σήμερα 14 Δεκεμβρίου 2021, κατόπιν δημοσιεύματος για την υποψία συμμετοχής αγώνα της Β’ κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος σε παράνομο δελτίο στοιχηματισμού, αποφάσισε ομόφωνα τη μετάθεση διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα.

Νίκος Ντούλας: Οικονομικά συνεπής και αξιόπιστος συνεργάτης ο Πιερικός!

 Την μεγάλη του ικανοποίηση για την υγιή και πολύ συνεργασία την οποία απολαμβάνει με την ΠΑΕ Πιερικός, γνωστοποίησε ο Νίκος Ντούλας, ιδιοκτήτης του εστιατορίου "ΟΛΥΜΠΟΣ".

ΓΑΣ και Αναγέννηση Σβορώνου: Ευχαριστήριο στο δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο

Οφειλουμε δημόσια να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο δήμαρχο Κατερινης Κώστα Κουκοδήμο για το αμείωτο ενδιαφέρον και τη στήριξη της ομάδας και κυρίως των αθλητικών μας υποδομών. 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Η αποστολή για τα Τρίκαλα

 Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (14/12) η προετοιμασία του Πιερικού, για το εκτός έδρας παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ομάδα των Τρικάλων. Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης για την πόλη της Θεσσαλίας και την αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές τους οποίους επέλεξε ο Νίκος Θεοδοσιάδης.

ΔΕΥΑΚ Κατερίνης - Διακοπή υδροδότησης

Ανακοίνωση διακοπής υδροδότησης

Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης θα σημειωθεί την Τετάρτη15 Δεκεμβρίου 2021, ώστε συνεργεία της ΔΕΥΑΚ να ολοκληρώσουν τις εργασίες της σύνδεσης bypass μεταξύ των αγωγών Φ400 και Φ355 του υφιστάμενου και του νέου δικτύου ύδρευσης.

Δήμος Κατερίνης: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ – ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ με εορταστικούς ρυθμούς & χρώμα

Ο Δήμος Κατερίνης φορά τα γιορτινά του και ξεδιπλώνει το παραμυθένιο σκηνικό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, με μουσικά σχήματα, θεατρικά δρώμενα, παιχνίδι και χορό.Ειδικότερα, τον εντυπωσιακό - πολύχρωμο και φωτεινό διάκοσμο της πόλης έρχονται να συμπληρώσουν ξεχωριστές δράσεις και εκδηλώσεις,με ποιοτικά χαρακτηριστικά, που αναδεικνύουν την εορταστικήατμόσφαιρα των ημερών.

Μικτή Κ15 ΕΠΣ Πιερίας - Κλήση για φιλικό παιχνίδι


 
ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ  ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΙΚΤΩΝ Κ-15

ΗΛΙΚΙΑ 2007-2008 ΤΕΤΑΡΤΗ 15/12/2021

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στην Ν. Έφεσσο την Τετάρτη 15/12/2021 και ώρα 15:00 με τον αθλητικό τους εξοπλισμό.

Πρόγραμμα - Διαιτητές και παρατηρητές αγώνων Τετάρτης στην Β΄ΕΠΣ Πιερίας (11η αγωνιστική)

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ         

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ    

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΤΕΤΑΡΤΗ  15-12-2021