Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Πλατανόδασος - Ξεκινάμε δυναμικά ‼


Σάββατο 4/12 σας περιμένουμε με ένα σχήμα που τόσο πολύ αγαπάτε!! ❤

 Αφοί Ραφαηλίδη | Γιάννης Ίτσιος | Ορνέλα Τζέπα 

"Μαγική εικόνα" το σκορ στην Αριδαία - 50 λεπτά μονότερμα ο Πιερικός τον Αλμωπό που είχε μαζί του την τύχη και την ...σφυρίχτρα

Το σκορ "έγραψε" 3-1 και έδωσε μια ξεκάθαρη νίκη για την ομάδα της Αριδαίας. Αυτή είναι η ..."μαγική εικόνα" που έρχεται στο μυαλό όσων δεν ήταν στο γήπεδο το απόγευμα της Τετάρτης. Γιατί για εμάς που ήμασταν εκεί, είδαμε έναν Πιερικό να νικά κατά κράτος αγωνιστικά τους γηπεδούχους σε όλα τα επίπεδα, πλύν του σημαντικότερου, το οποίο είναι το γκολ.

Super League 2: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής

 Super League 2 – Βόρειος όμιλος

Πρόγραμμα 5ης αγωνιστικής

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας στο Δικαστικό Μέγαρο Κατερίνης

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Α ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Οι πρώτες βοήθειες είναι ένα «σημαντικό εργαλείο απόκρισης», ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και έγκαιρα οποιοδήποτε περιστατικό  χρήζει βοήθειας και ανάγκης.

huronboxing - Η βελτίωση και η ετοιμότητα σας είναι στο χέρι σας

 Λόγω των επίκαιρων αλλαγών στα καθημερινά δεδομένα τα ομαδικά προγράμματα  θα περιορίζονται σε μικρό αριθμό ατόμων. Και με τη σωστή τήρηση μέτρων. Σύμφωνα με τις εγκυκλίους των αρμόδιων Υπουργείων χωρίς τα απαιτούμενα  δικαιολογητικά  δεν θα  επιτρέπεται η ελεύθερη συνάθροιση ομαδικών τμημάτων. 

Η μεγάλη οικογένεια του Πιερικού πενθεί την απώλεια του Σάββα Παπαδόπουλου (Αμερικάνος)

Σήμερα έφυγε ένας άνθρωπος 

που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, με βαριά καρδιά 

ανακοινώνουμε την απώλεια ενός αγαπημένου φίλου μας αλλά και φιλάθλου της ομάδας μας.

Στα πλαίσια εορτασμού της πόλης μας, επίσκεψη του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ Κ-16 στην επετειακή έκθεση για τα «60 Χρόνια ΠΙΕΡΙΚΟΣ»

 Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε το τμήμα Κ-16 των Τμημάτων Υποδομών της Σχολής Ποδοσφαίρου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Σύσσωμη η μελανόλευκη αποστολή Κ-16 οι ποδοσφαιριστές μαζί με τον προπονητή τους Γιώτη Κωνσταντινίδη και μέλη της διοίκησης επισκέφθηκαν στα πλαίσια εορτασμού της πόλης μας «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2021» την επετειακή έκθεση για τα «60 Χρόνια ΠΙΕΡΙΚΟΣ», μια έκθεση του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης.

ΕΠΣ Πιερίας: Ανακοίνωση πρόσληψης προπονητών

  Η ΕΠΣ Πιερίας ανακοινώνει την πρόσληψη Ενωσιακών προπονητών για τις αντιπροσωπευτικές μας Μικτές Ομάδες Κ-17 και Κ-15 για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. 

Τεράστια τιμή για τον Στέλιο Χατζηιωάννου και τον Πιερικό Αρχέλαο!

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε τους νέους περιφερειακούς ομοσπονδιακούς προπονητές, μέσα στους οποίους βρίσκεται και ο coach του Πιερικού Αρχέλαου, Στέλιος Χατζηιωάννου.

Γιορτινή ατμόσφαιρα στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Κατερίνης με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και της φάτνης

Το βράδυ της Τετάρτης 24 Νοεμβρίου, μετά τον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό της Πολιούχου Αγίας Αικατερίνης, πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του φυσικού κέδρου και της φάτνης που βρίσκονται στην αυλή του Μητροπολιτικού Μεγάρου Κατερίνης.

ΕΠΣ Πιερίας: Το πρόγραμμα, οι διαιτητές και οι παρατηρητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου

ΑΟΚ Αιγινιακός - Βατανιακός

Ονειρεμένες γιορτές! VALIS Resort στην Αγριά του Βόλου!