Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Super League 2: Οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής (Τετάρτη 24/11)

Super League 2 – Βόρειος όμιλος

 4η αγωνιστική - Τετάρτη 24/11 – 15:00

Οριστική η συμφωνία της Super League 2 με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα – Αποβλήθηκε η Ζάκυνθος

 Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις λύθηκε και το μέτωπο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Super League 2 και ΕΡΤ ήρθαν σε οριστική συμφωνία η οποία θα τεθεί σε ισχύ -πιθανότατα- από την 5η αγωνιστική, εφόσον δεν καταστεί εφικτό να μεταδοθούν αγώνες στην εμβόλιμη της Τετάρτης 24/11.

ΕΠΣ Πιερίας: Οι βαθμολογίες μετά τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου

 Α΄ΕΠΣ Πιερίας

Η βαθμολογία σε 7 αγώνες

Δήμος Κατερίνης: Διαδικτυακή ημερίδα για την ευρωπαϊκή εβδομάδα μείωσης αποβλήτων

- Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου & ώρα 11:00 π.μ.

Η Διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο «Κυκλική Οικονομία: Προκλήσεις & Προοπτικές/ Η περίπτωση της Κατερίνης» θα βρεθεί στο επίκεντρο της συμμετοχής του Δήμου Κατερίνης στην ευρωπαϊκή εβδομάδα (20 έως 28 Νοεμβρίου) μείωσης αποβλήτων (EWWR). Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και δίνεται η  δυνατότητα παρακολούθησής της από δημότες και σχολεία, μέσω του link συμμετοχής: meet.google.com/jio-kttn-jvo.

Χάλκινο μετάλλιο του Ιωάννη Φάκα αθλητή του ΝΟΚΑΤ με την ομάδα “Hellenic police”

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας κλάσης j24 διεξήχθη στην Σητεία Κρήτης στις 12-14 Νοεμβρίου 2021.Στο πρωτάθλημα συμμετείχε η ιστιοπλοϊκή ομάδα της ελληνικής αστυνομίας με σκάφος Hellenic police και πλήρωμα τους Ταγαρόπουλο Αλέξανδρο, Φάκα Ιωάννη (αθλητή του ομίλου μας), Μαύρο Νικόλαο , Αιδινίδη Περικλή και Βαμβακόπουλο Νικόλαο.

Πρωτάθλημα ΕΠΣ Μακεδονίας Κ-16 στην έδρα του Ανατολικού Θεσσαλονίκης

Αγώνας Κ-16 για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας: A.O. ΚΙΛΙΚΙΣΙΑΚΟΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1, το τέρμα για την ομάδα της Κατερίνης ο Άρης Θαμνίδης.

Πήρε το ντέρμπι η Ανδρομάχη

 ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ 0-1

Μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε για μια ακόμη αγωνιστική η Ελπίς Ανδρομάχης, μετά το νικηφόρο πέρασμα της και από την Καλλιθέα.

Θέλω να συγχαρώ τον Πιερικό! Σπουδαία ομάδα με πρωτοκλασάτη διοίκηση - Πραγματικό παράδειγμα ομάδας με ψυχολογία πρωταθλητή

Τι είπε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Καβάλας Αλεξάντερ Χαντιτάγκι, μετά το παιχνίδι της Κατερίνης και την ήττα με 7-0 απο τον Πιερικό:

 «Το σημερινό 7-0 δεν αποδίδει δικαιοσύνη στην ψυχή και το πάθος που έβγαλαν οι έφηβοι αθλητές μας στον αγωνιστικό χώρο αλλά ούτε την ευγενή άμιλλα. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο αποτέλεσμα ανόητων πολιτικών αποφάσεων αλλά και της διαφθοράς και ανοησίας κάποιων ατόμων που εμπλέκονται με το ελληνικό ποδόσφαιρο.