Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

"Βρέθηκα στην Κατερίνη για να καλύψω το ξεκλήρισμα μίας οικογένειας αρνητών, Έχω συγκλονιστεί...."

"Σήμερα βρέθηκα στην Κατερίνη για να καλύψω το ξεκλήρισμα μίας οικογένειας αρνητών. Ένας υγιέστατος 43χρονος, γνωστός για τις αντιεμβολιαστικές του θέσεις, πέθανε χτες. 

Τι ισχύει απο την Δευτέρα στην Πιερία - Νέα μέτρα - Κλείνει ο κλοιός στους ανεμβολίαστους

 Νέους αυστηρούς περιορισμούς για τους ανεμβολίαστους βάζει η κυβέρνηση, καθώς πλέον θα απαγορεύεται η είσοδός τους σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα μπορούσαν να εισέλθουν με την προσκόμιση rapid test.

ΕΠΣ Πιερίας: Πρόγραμμα, διαιτητές και παρατηρητές αγώνων Σαββατοκύριακου

Ποδηλατοπορεία Μνήμης-Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων

 Την 3η Κυριακή του Νοέμβρη (21/11/2021) τιμούμε την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων με μια Ποδηλατοπορεία Μνήμης στην πόλη της Κατερίνης. Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας, ώρα 11 για να ποδηλατήσουμε στη Μνήμη όλων των θυμάτων τροχαίων και να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στη ζωή.

Μαθήματα ΚΑΡ.Π.Α. και χρήσης απινιδωτή σε προπονητές και γυμναστές ομάδων

 Συνεργασία ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης και Διασωστικής Ομάδας Πιερίας

Με πρωτοβουλία του Οργανισμού Πολιτισμού Πρόνοιας και Αθλητισμού (ΟΠΠΑΠ) Δήμου Κατερίνης, διασώστριες της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας, παρέδωσαν μαθήματα Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡ.Π.Α.) σε γυμναστές και προπονητές ομάδων που κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου.

Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΣ Πιερίας: ΚΥΡΙΟΙ. Τέτοιες συμπεριφορές προς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας, δεν θα γίνουν ανεκτές

 Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Πιερίας, με βαθιά της  λύπη  πρέπει να ενημερώσει, όχι μόνο  την κοινωνία του τοπικού ποδοσφαίρου  άλλα  και όλη την  κοινωνία της Πιερίας για το συμβάν που έλαβε χώρα στις 13/11/2021  κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα Βατανιακός Βατανιακού  -  Θερμαϊκός Κορινού για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της οικίας ΕΠΣ. 

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 208/01/11/2021

Στην Κατερίνη σήμερα 01/11/2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, συνήλθε σε Τακτική Συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία του συλλόγου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ:

Ε.Ε.Σ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Εκπαιδευτικά προγράμματα Πρώτων Βοηθειών


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ Ε.Ε.Σ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Από το  Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης  του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, υλοποιούνται τα κάτωθι εκπαιδευτικά προγράμματα Πρώτων Βοηθειών,  στα οποία τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα που εφαρμόζονται για τις εκπαιδευτικές δομές (εμβολιασμένοι νοσήσαντες, Rapid Test 48ωρου) και αφορούν τόσο μεμονωμένους πολίτες, όσο φορείς, συλλόγους, εταιρείες, κ.λπ.). 

5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης: Γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου από τους μαθητές του σχολείου μας

Γιορτάσαμε σήμεραμε πρωταγωνιστές τους μαθητές όλων των τάξεων υπό την επίβλεψη των δασκάλων τους τον ανεπανάληπτο εκείνο αγώνα που έδωσαν πριν από 48 χρόνια τα νιάτα της πατρίδας μας με επικεφαλής τους φοιτητές, ενάντια στη δικτατορία.

Με «πεντάρα» η πρόκριση στην φάση των «16» για το Δία Δίου

Σε μία αναμέτρηση όπου επέδειξε ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο από το ξεκίνημα μέχρι και το φινάλε της  χωρίς να υποτιμήσει καθόλου τον αντίπαλό του, ο Δίας Δίου επιβλήθηκε με χαρακτηριστική άνεση απέναντι στον Αετό Καταλωνίων με 5-0 στο γήπεδο του Δίου σε αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της β’ φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας κερδίζοντας το εισιτήριο για τους «16» του θεσμού.

"Επιλογή του αθλητή του Ν.Ο.Κατ. Φοροζίδη Παναγιώτη στο κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας"

Ο χρυσός βαλκανιονίκης Παναγιώτης Φοροζίδης, επιλέχθηκε από τον Εθνικό προπονητή  της κωπηλασίας Τζιάνι Ποστιλιόνε για να συμμετάσχει στο κοινόβιο U23, που θα πραγματοποιηθεί στις 21-28 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Γ.Α.Σ Σβορώνος: Η νικήτρια του διαγωνισμού παρέλαβε το ηλεκτρικό μηχανάκι απο την Ecoridergr

Η νικήτρια του διαγωνισμού για το ηλεκτρικό μηχανάκι απο την Ecoridergr είναι η κ. Μπαλαντάνη Αλεξία!!!

Κύπελλο ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα Β΄ φάσης

Αποτελέσματα Β΄φάσης Κυπέλλου