Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Τετάρτης 10/11

 Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου

Αιγινιακός: Ευχαριστήριο σε Πίνδο Άνω Αγιάννη

 Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ευχαριστεί θερμά την ομάδα της ΠΊΝΔΟΥ ΑΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ για την άψογη φιλοξενία που , επιφύλαξε στο σωματείο μας , κατά  τον αγώνα του πρωταθλήματος της Β'κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΙΕΡΊΑΣ την Κυριακή 7 - 11 - 2021 , (1 - 4 ) . 

Προγραμματισμένη διακοπή της υδροδότησης στη Νέα Χράνη

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ 

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΡΑΝΗ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κατερίνης γνωστοποιεί, την προγραμματισμένη διακοπή της υδροδότησης στη Νέα Χράνη, αύριο Πέμπτη 11 Νοεμβρίου από τις 09:00 π.μ. έως τις 13:00.

Διανομή προϊόντωνστις οικογένειες του ΚΕΑ-TEBA από τον Δήμο Κατερίνης και τους Δήμους-εταίρους

Ο Δήμος Κατερίνης, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, σε συνεργασία με τους Δήμους-εταίρουςΔίου – Ολύμπου και Πύδνας – Κολινδρού, θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής, στους δικαιούχουςτου Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν αιτηθεί να είναι ωφελούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)». 

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναδείχθηκε στον Σύλλογο Διαβητικών Ν.Πιερίας

 

ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Γ.Σ., ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ 

ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ. 

Ύστερα από τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε, τις εκλογές που ακολούθησαν αλλά και μετά τη διαδικασία κατανομής αξιωμάτων που έγινε, ένα νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναδείχθηκε, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, στον Σύλλογο Διαβητικών Ν.Πιερίας.