Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Αλύγιστος απέναντι στο Βατανιακό ο Δίας και πρώτη ισοπαλία στη σεζόν

Ύστερα από μια αναμέτρηση που είχε όλα τα χαρακτηριστικά που διέπουν ένα ντέρμπι, Δίας Δίου και Βατανιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο γήπεδο του Δίου, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣ Πιερίας. 

Μάριος Καπετανάκης: Θα ΄χουμε την πιο ωραία σεζόν στην β΄ εθνική

 Τι ωραία σεζόν θα έχουμε στην β εθνική φέτος!!! Η β΄ εθνική αυτή την σεζόν έχει ενωθεί με την football league σε  ένα ρηξικέλευθο σχέδιο και αν όλα πάνε κατ΄ ευχήν θα ΄χουμε την πιο ωραία σεζόν στην β΄ εθνική.

ΕΠΣ Πιερίας: Συνάντηση Τμημάτων Υποδομής

 Καλούνται οι Προπονητές ή/και Υπεύθυνοι των Τμημάτων Υποδομής των Σωματείων και Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 (στις 8 το βράδυ), στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Πιερίας, για συζήτηση και από κοινού συντονισμό των ενεργειών της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Σχολή UEFA-D Πιερίας

 Την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 πραγματοποιήθηκαν 17 σχολές UEFA-D, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος Play – Enjoy – Learn.

Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων στα γήπεδα της ΕΠΣ Πιερίας

 Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Mikel Katerini: Ανακοίνωση για τα νέα μέτρα

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Η αποστολή για το παιχνίδι με την Ξάνθη - Τι ισχύει με εκδοτήρια και εισιτήρια

 Ολοκληρώθηκε  σήμερα Σάββατο 6/11 η προετοιμασία του Πιερικού για το παιχνίδι της πρεμιέρας της Super League 2, που θα γίνει αύριο (15.00) στο Ά ΔΑΚ της Κατερίνης, με αντίπαλο την ισχυρή ομάδα της Ξάνθης. Οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη, έκλεισαν το πρόγραμμα της εβδομάδας με στημένες φάσεις, στην τελευταία προπόνηση πρίν την αυριανή αναμέτρηση.

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία, της Εστίας Πιερίδων Μουσών

 Με απόλυτη ασφάλεια και αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας, πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία, της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021, στο κτίριο της Εστίας, Πλατεία Πολιτισμού 1.

Η σημερινή κίνηση στα γήπεδα της ΕΠΣ Πιερίας

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ    

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  06-11-2021