Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

ΓΑΣ Σβορώνου: Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας Στέριο Τόκα

 Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της ομάδας μας συγχαίρουν τον πρόεδρο Αστέριο Τόκα   και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας για την πρωτοβουλία-απόφαση αγοράς  απινιδωτών.

Ετσι όλοι μας θα νιώθουμε πιο ασφαλείς.

ΕΠΣ Πιερίας: Πρόγραμμα, διαιτητές, παρατηρητές, αγώνων Σαββατοκύριακου

Λεωνίδας Μακρίδης: Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας Στέριο Τόκα

 Με όσα συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας, καταλαβαίνουμε ακόμη καλύτερα, πόσο σημαντικό είναι να έχει την υγεία του ο κάθε άνθρωπος και να μπορεί να απολαμβάνει το Θείο δώρο της ζωής.

ΕΠΣ Πιερίας: Η ανθρώπινη ζωή πάνω απ’ όλα

Παραδόθηκαν στους Παρατηρητές των Αγώνων της ΕΠΣ Πιερίας, οι δέκα (10) απινιδωτές για τους αγώνες των Πρωταθλημάτων όλων των τοπικών κατηγοριών. 

Αύριο το τελευταίο αντίο στον Κατερινιώτη πρωταθλητή

Πάλεψε αλλά δε τα κατάφερε ο Αλέξης - Ταξίδεψε στους ουρανούς ο Κατερινιώτης πρωταθλητής

Δεν τα κατάφερε ο 27χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 18 Οκτωβρίου ύστερα από ατύχημα σε αγώνα Motocross, στην πίστα των Γιαννιτσών. Πριν από λίγο κατέληξε.

Ο.Π.Π.Α.Π. του Δήμου Κατερίνης: Ο πρόεδρος Γεώργιος Τσιαλός μιλάει για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κατερίνης «Αικατερίνεια»

 Ο πρόεδρος ΟΠΠΑΠ, Γεώργιος Τσιαλός, δηλώνει

  ΝΟΕΜΒΡΗΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

  Οι θεσμοθετημένες εδώ και δεκατέσσερα χρόνια πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κατερίνης «Αικατερίνεια», αποτελούν τον εκφραστικό φορέα όπου κάθε Νοέμβριο αναδεικνύονται μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, οι πνευματικές και δημιουργικές ανησυχίες των Πιεριέων και όχι μόνο δημιουργών, ζωντανεύουν εικόνες και παραστάσεις του χθες, παρουσιάζονται στοιχεία και συνήθειες των ανθρώπων που τα ξεπέρασε ο πανδαμάτωρ χρόνος και τιμώνται συλλογικοί φορείς και συντοπίτες με ξεχωριστή παρουσία και προσφορά. 

«60 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΕΡΙΚΟΣ» - Ανακοίνωση Παλαιμάχων Πιερικού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

  Με αφορμή τη φετινή επέτειο της συμπλήρωσης εξήντα χρόνων από την ίδρυση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας, ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου Κατερίνης διοργανώνουν δύο τιμητικές εκδηλώσεις για τον σύλλογο που υπηρετήσαμε αλλά και καταξίωσε την Κατερίνη και την Πιερία γενικότερα, με επίγραμμα «60 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΕΡΙΚΟΣ».

Δήμος Κατερίνης: Με βήμα ταχύ η έκδοση οικοδομικών αδειών στην Υπηρεσία Δόμησης

- Έρευνα της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ»: Στα θετικά -  ανά την Ελλάδα -  παραδείγματα διεκπεραίωσης περισσότερων υποθέσεων, σε ελάχιστο χρόνο, η ΥΔΟΜ Κατερίνης

Έκθεση «60 χρόνια Πιερικός»

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΟΠΠΑΠ)

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2021

Έκθεση «60 χρόνια Πιερικός»

Εγκαίνια: ΑΥΡΙΟ - Παρασκευή 05 Νοεμβρίου & ώρα 19:00

Κέντρο Τεχνών «Εννέα Μούσες» (πρώην οικία Τσαλοπούλου)

Ευχαριστήρια επιστολή Ερασιτέχνη ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ προς ΕΠΣ Πιερίας

Ο Ερασιτέχνης ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ολοκληρώνοντας την Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες του εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο και την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας για την ευγενή παραχώρηση των εγκαταστάσεων της Ένωσής μας προς τον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ.

Εντός έδρας αναμετρήσεις για την ανδρική και γυναικεία ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου

 ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Δύο εντός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα για την ανδρική και γυναικεία ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου.

Συντριβή για το Δία Δίου στο Σβορώνο

Σε ένα ματς στο οποίο ήταν κατώτερος των περιστάσεων για να διεκδικήσει αποτέλεσμα και να βάλει δύσκολα στον αντίπαλό του, ο Δίας Δίου υπέστη μία πολύ βαριά ήττα με 5-0 από τον ΓΑΣ Σβορώνου στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος» σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Γ.Α.Σ Σβορώνου - Δίας Δίου 5-0

Επιβλητική ήταν για ακόμη μία φορά η ομάδα μας, η οποία δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, πέτυχε 5 τέρματα,  προσέφερε άφθονο θέαμα και γεύεται μετά από 4 αγωνιστικές την μοναξιά της κορυφής. Το σύνολο του Γιάννη Κωνσταντινίδη έκανε το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα και με 12 βαθμούς προελαύνει στο βαθμολογικό πίνακα.