Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Στήριξη με 1000 ευρώ στον συντοπίτη μας Γιώργο Βαγιαννίδη

 Το ανθρώπινο πρόσωπο του έδειξε για ακόμη μια φορά ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΑΕ και ειδικότερα ο Πρόεδρος Σταύρος Νατσιάβας και ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος που στήριξαν οικονομικά με το ποσό των 1.000 ευρώ τον 26χρονο συντοπίτη μας Γιώργο Βαγιαννίδη στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του. 

Εθελοντική αιμοδοσία Ε.Ε.Σ. Κατερίνης

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί από το Περιφερειακό Τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης,  η 2η τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία για το 2021, κατά τις ώρες 9:00 έως 13:00, στο εντευκτήριό του Ε.Ε.Σ., δίπλα στην εκκλησία της Αγ. Παρασκευής. 

Κρεοπωλείο "ΣΑΜΑΡΙΝΑ" Δημήτρης Παρλίτσης - Παραγγέλνετε και παραλαμβάνετε με ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

Λατρευτικές εκδηλώσεις προς Τιμή των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων Κρητών στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού (πρόσκληση)

Kινητή μονάδα εμβολιασμού για να διευκολυνθούν κάτοικοι Κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης

 ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

- Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 

Στο πλαίσιο της εξέλιξης και ολοκλήρωσης του εμβολιασμού των πολιτών της επικράτειας κατά της COVID-19 και προκειμένου να διευκολυνθούν κάτοικοι Κοινοτήτων του Δήμου Κατερίνης, που επιθυμούν να εμβολιαστούναλλά αδυνατούν να προσέλθουν στα υφιστάμενα εμβολιαστικά κέντρα της περιοχής μας, Κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, με το απαραίτητο Υγειονομικό Προσωπικό θα βρίσκεται στην περιοχή μας, την Τετάρτη27-10-2021.

Μίκης Σταματίδης: Ένα ακόμη μετάλλιο ήρθε στην συλλογή μου

 Hellenic Para Powerlifting Team 

Ένα ακόμη μετάλλιο ήρθε  στην συλλογή μου  από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Άρσης Βαρών σε Πάγκο που διεξάγει στις Σέρρες!!

Σαν σήμερα 26/10/1944 τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής φεύγουν από την Κατερίνη

 Σαν σήμερα, πριν από 77 χρόνια, στις 26 του Οκτώβρη του 1944, τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής έφυγαν από την Κατερίνη .

Ονομαστική Εορτή Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ιδανική πρεμιέρα για τον Πιερικό Αρχέλαο

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις το γυναικείο τμήμα του Πιερικού Αρχέλαου, καθώς επικράτησε των Εκπαιδευτήριων Φρυγανιώτη με σκορ 58-48.