Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τον Γιώργο! Ένας δικός μας, νέος άνθρωπος θέλει τη βοήθεια μας

 Λόγω του ότι έχω βγει απ το Κέντρο Αποκατάστασης λόγω οικονομικής δυσχέρειας ( να σημειώσω εδώ ότι απ το νοσοκομείο που νοσηλευόμουν αρνήθηκαν να μου δώσουν παραπεμπτικό για να πάω μέσω ΕΟΠΠΥ, άρα τα έξοδα ήταν εξ ολοκλήρου δικά μου) οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν πραγματικά αρκετή για να μπορέσω να ξαναπάω στο κέντρο, ευχαριστώ 🙏

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής στην Γ΄ΕΠΣ Πιερίας

Γ΄κατηγορία ΕΠΣ Πιερίας

Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής

Ήττα στην πρεμιέρα για το Νέο Κεραμίδι - Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

 3ος όμιλος

Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής

Πέρασε απο τη Μαρτίου ο ΓΑΣ - Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής Β΄ΕΠΣ Πιερίας

Β΄κατηγορία  ΕΠΣ Πιερίας

Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής

Διαδικτυακή συνέντευξη με την Ευρωβουλευτή κα. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος “Eurovoters”

 Την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 η Ευρωβουλευτής κα. Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου παραχώρησε διαδικτυακή συνέντευξη σε εκπαιδευτικούς των Εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ, καθώς και εκπαιδευτικούς από σχολεία, πανεπιστήμια και οργανισμούς από την Κύπρο, τη Μάλτα και την Ισπανία,  στο πλαίσιο της διακρατικής συνάντησης του Ευρωπαϊκού προγράμματος “Eurovoters, Empowering critical young voters for a Europe of sustainable development and equality” που πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη.

Οι Ιστιοπλόοι του ΝΟΚΑΤ Ράπτης Άγγελος και Φαρμακίδης Ανδρέας στις προκρίσεις της Εθνικής Ομάδας

 

ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΙ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Οι αθλητές του τμήματος Ιστιοπλοϊας του ΝΟΚΑΤ Ράπτης Άγγελος και Φαρμακίδης Ανδρέας στις 27-31 Οκτωβρίου 2021θα συμμετάσχουν στις προκρίσεις της Εθνικής Ομάδας στην κατηγορία OptimistU16.

Με σπασμένα φρένα ο Δίας, 2-0 την Ακαδημία Πλαταμώνα

Σε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν εξαιρετικά κλειστό στο πρώτο μέρος και ανοιχτό στο δεύτερο ο Δίας Δίου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης Ακαδημίας Πλαταμώνα με 2-0 στο γήπεδο του Δίου σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Πιερίας κάνοντας με αυτό τον τρόπο το απόλυτο στο φετινό πρωτάθλημα.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Φιλική ...ισοπαλία στον Βόλο με Ολυμπιακό

 Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν ο Ολυμπιακός Βόλου με ο Πιερικός στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο ΕΑΚ του Βόλου, σήμερα (23/10) το απόγευμα.

Στο Βόλο με τον Θησέα Αγριάς το Νέο Κεραμίδι στην πρεμιέρα - Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

 Στον Βόλο με τον Θησέα Αγριάς θα αγωνιστεί στην πρεμιερα του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου, ο οποίος αγωνίζεται στον 3ο όμιλο της κατηγορίας.

Η σημερινή αγωνιστική κίνηση στα γήπεδα της ΕΠΣ Πιερίας

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ  24-10-2021  12:00