Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Ζήτησε αναβολή ο Πιερικός για το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό

Τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης της εθνικής παίδων που θα γίνουν απο 26 Οκτωβρίου ώς και 1 Νοεμβρίου στο Ά ΔΑΚ της Κατερίνης, το γήπεδο του Πιερικού, αναγκάζουν την ομάδα της Πιερίας να ζητήσει αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και του αγώνα με τον Θεσπρωτό.

Έναρξη των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Νομού Πιερίας


Το Δ.Σ του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας σας ενημερώνει  ότι μετά από 1,5 χρόνο αναστολής λειτουργίας των χορευτικών τμημάτων μας, με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επανέναρξη όλων των τμημάτων του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Νομού Πιερίας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κ19: Φιλικό με ΑΕΛ σήμερα στο ενωσιακό (16.15)


Δυνατό φιλικό παιχνίδι θα δώσουν σήμερα οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Κ19 ομάδας του Πιερικού.

Ο Δήμος Κατερίνης στην Καμπάνια Ενημέρωσης με τίτλο: "Covid-19 & Εμβολιασμός - Οι πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν"

- Διαδικτυακά σε ΝΕΑ Ημέρα διεξαγωγής - Τετάρτη 03 Νοεμβρίου & ώρα 18:00

Ο Δήμος Κατερίνης συμμετέχει στη νέα Καμπάνια Ενημέρωσης του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) με τίτλο: “Covid-19 & Εμβολιασμός - Οι πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν”, η οποία πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Παρασκευής (22/10)

Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου

Α2 Ανδρών Χάντμπολ: Στο Β’ ΔΑΚ με τον ΑΟ Ιωαννίνων το Σάββατο ο Αρχέλαος

 Πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών και ο Αρχέλαος υποδέχεται στο Β’ ΔΑΚ τον ΑΟ Ιωαννίνων στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής.