Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Ε.Π.Σ. Πιερίας - Σχολή Διαιτησίας για την ανάδειξη νέων διαιτητών


Από την Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης, θα λειτουργήσει Σχολή Διαιτησίας για την ανάδειξη νέων διαιτητών.

Το ..."αυτονόητο" του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι οι 1400 απλήρωτοι ποδοσφαιριστές, όχι όμως του Πιερικού που πλήρωσε δόσεις συμβολαίων και μισθούς Οκτωβρίου!

Την ώρα που ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Καλούδης, κάνει αναφορά για τα θέματα με χρωστούμενα σε ποδοσφαιριστές, ο Πιερικός σπάει το ..."αυτονόητο" αυτής της "Ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας" και δείχνει έμπρακτα πως υπάρχουν και νοικοκυρεμένες ΠΑΕ, οι οποίες τηρούν τα λεγόμενα τους και λειτουργούν όπως αρμόζει σε έναν επαγγελματικό σύλλογο που σέβεται τους εργαζόμενους του. Είτε είναι αυτοί προσωπικό, είτε παίκτες και προπονητές του.

Δήμος Κατερίνης: Στο παραλιακό μέτωπο επιχειρούν μηχανήματα της τεχνικής υπηρεσίας

Στο παραλιακό μέτωπο επιχειρούν έως και αυτή την ώρα μηχανήματα της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, προκειμένου λόγω της εκδήλωσης έντονων βροχοπτώσεων, να παρέμβουν στο οδικό παραλιακό δίκτυο, σε κανάλια και όπου αλλού κριθεί απαραίτητο.

Εκτάκτως την Παρασκευή η λαϊκή αγορά του Σαββάτου

Ο Δήμος Κατερίνης ενημερώνει τους δημότες ότι η λαϊκή αγορά Κατερίνης επί της οδού 19ης Μαϊου,θα πραγματοποιηθεί τηνΠαρασκευή 15 Οκτωβρίου, λόγω της αργίας της 16ης Οκτωβρίου.

Δήμος Κατερίνης

Γραφείου Επικοινωνίας και ΤύπουΜε βροχές και καταιγίδες όλη η εβδομάδα - Εξαίρεση η Τετάρτη

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα, Τρίτη, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ. 

Με Σουηδία-Ελλάδα, μπάσκετ και άλλους προκριματικούς οι αθλητικές μεταδόσεις

 Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της Τρίτης 12 Οκτωβρίου

Κινητές Μονάδες Εμβολιασμού σήμερα σε Πλαταμώνα και Δίον

 Ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός κατά της νόσου Covid-19 στον Πλαταμώνα, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού της 5ης ΥΠΕ σε συντονισμό της 3ης ΥΠΕ. 

Σχολές διαιτησίας βόλλεϊ - Θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά

 

Συλλυπητήριο

 ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Σύσσωμο το Δ.Σ. του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή,θερμά και βαθύτατα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του επιχειρηματία Βασίλη Ντούλα.